pablo83_05
Nowy
- Auto
- ALFA ROMEO 159 1.9 150KM 2008, AR GTV 2.0 TS SPORTIVA
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tak jest. Nie ma tam żadnego oringa, przewód u mnie wygląda bardzo dobrze. Wydaje mi się, że wszystkiemu winna jest kiepska fabryczna opaska.Musisz wymienić metalową opaskę zaciskową
Racja. Miałem na myśli wąż olejowy powyżej ;-)Oringiem uszczelniona jest plastikowa rura

Musisz kupić cały ten wąż. Używany to masz teraz, w ASO kosztuje tak jak pisałem max 300 zł a to nie są jakieś kolosalne pieniądze. Zobacz czy łopatki turbiny nie są uszkodzone bo u mnie były a auto jeździło w sumie normalnie.Dzięki wielkie za odpowiedzi !
Czy możecie podpowiedzieć jeszcze dokładnie nr części, ten duży wąż jest plastikowy, pęknięty gumowy, czy wystarczy kupić sam wąż nr 6 z epera ?
Na zdjęciu są opaski, u mnie nie ma , jak jest u Was?
Kupować lepiej część w aso czy używaną z linku z allegro?
proszę o odpowiedzi