Rozumiem, że w kwestii nazewnictwa poznałem już wszystkich ekspertów ale w kwestii elektryki nie ma żadnego...
Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka
Rozumiem, że w kwestii nazewnictwa poznałem już wszystkich ekspertów ale w kwestii elektryki nie ma żadnego...
Może problem leży w kablach idących do klapy bagażnika. Na zgięciu pomiędzy klapą a "karoserią". Pod wpływem zamykania i otwierania bagażnika wiązka się łamie. U mnie nie paliło się światło cofania. Śmieszne bo co jakiś czas po myciu auta wywalało bezpiecznik, który był wspólny dla przepływomierza i pedału hamulca. Problem już z resztą. opisywałem.
Nie będę pruł samochodu w poszukiwaniu potencjalnej przerwy. Połączę lewe światło z prawym przeciągając kabel w klapie. Wydaje się to możliwe.
Niby nie ale jak mam namierzyć gdzie się zaczyna przewód..?
Wysłane z Xiaomi przy użyciu Tapatalk
Do wiązki łatwo się dostać. Zdejmujesz gumę, i rozcinasz izolację, którą są kable powiązane. Jeżeli to to o czym piszę to możliwe że za jakiś czas szlak trafi kolejną lampkę.
Wiązka wygląda jak nowa, wszystkie mocowania oryginalne. Najlepiej byłoby sprawdzić ciągłość połączeń ale nie wiem gdzie zaczyna się ten obwód.
Wysłane z Xiaomi przy użyciu Tapatalk