• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Kod radia 159

murgal

Nowy
Auto
159 2.4 Berlina
Witam

Wiecie może jak uzyskać kod do radia alfy 159 ?

Numer seryjny BP630267658668

7 646 302 316
o to chodzi?

Mam kartę kodową, ale 500km od aktualnego miejsca zamieszkania... A w domu będę za 3 tyg :/

422.jpg

Ale tam trzeba płacić 9 funtów a tu mi kolega tylko pocztą piwo prześle :D

Sa tez i takie na ktorych nie trzeba placic nic
A linki do nich byly na forum podawane

Są damowe tą znalazłem na szybko. :o

A to ciekawy patent, może kolega maly_777 zdradzi skąd korzysta?

bociek to chyba uzytkownikow jest wiecej wiec bedziesz pil piwko kilka lat za free:D.Ze sie tak zapytam murgala co sie stalo, ze radio przestalo dzialac??Ja wyjmowalem i po podpieciu dzialalo ja wczesniej.Nic nie musialem robic

ja nie mogę odblokować pinu zapamiętanego w radiu navi + czy jak wyjmę i włożę ponownie i wpiszę kod powinno się zresetować??

Dodano po 2 minutes:

szkoda bo na tej stronie nie ma 159

Ostatnia edycja:
Nie ma niby
Ale jak widac wpisanie nr z radyjka ze 159 przy nawet calkiem innym modelu tez generuje dobry kod

czy da się tak łatwo rozkodować dużą navi ze 159 <2009 podobnie jak zwykłe radio? Jeśli ktoś wie jak zdobyć kod proszę o info.

Nie zwróciłem nigdy na to uwagi- czy kod jest tylko do nawigacji czy ogólnie do uruchomienia radia? Czy w ogóle to urządzenie wymaga kodu jeśli przełoży się je do innego samochodu?!

Ostatnia edycja:
Witam potrzebuje kod do radia niestety poprzedni właściciel zgubił gdzieś podaje dane
radio blaupunkt 939 cd sb05
bp630267664241
7 646 302 316
z góry dziękuje

A powiedźcie mi gdzie jest gniazdo aux w tym radiu albo jak je uzyskać bo jak nacisne cd raazy dwa to sie wyswietla aux a gdniazda nie ma

Amortyzatory
Powrót