Użytkownik Embrion
See You on the dark side of the moon...
Użytkownik Dwusuwowiec

Tak na dobrą sprawę to jaka jest żywotność ksenonów, że chcecie je czymś zastępować? Ile razy widzę te całe LEDy to tylko mi szyderczy uśmieszek na twarzy się pojawia. Jeszcze pół biedy jak w Audi w zespolonych reflektorach, ale te wszystkie paski gdzieś w zderzakach umieszczone to jakaś masakra jest.
-
-
Użytkownik Romeo

Napisał
YonasH 
Rozważam sezonową wymianę halogenów (lato - dzienne, zima - przeciw mgielne).
Pzdr
Y
A jest to w ogóle zgodne z przepisami? Czy to nie jest tak, że jeżeli auto jest wyposażone w światła przeciwmgielne to muszą one działać?
210 KM @ 5416 Rpm, 344 Nm @ 2823 Rpm Brera. Puro spirito Alfa.
...brzmienie V6 - bezcenne!
Użytkownik Maniak resoraków

kilka dni temu zapaliła mi się pod czas jazdy zapaliła mi się kontrolka (zarówka) i hasło: wymień lewą przednią zarówke, zatrzymałam się zeby sprawdzić ale wszysko byo ok. zgasiłam swiatła i zapaliłam jeszcze raz i kontrolka zgasła, nie wiem o co chodzi.. ja mam bi-ksenony i pewnie zarówki sama nie mam szans wymienić.. ale czy ten sygnał oznacza ze upływa termin żywotności zarówki czy poprostu jakaś zwara komputera?
-
Użytkownik Dwusuwowiec

Napisał
ta-mara 
kilka dni temu zapaliła mi się pod czas
jazdy zapaliła mi się
kontrolka (zarówka) i hasło: wymień lewą przednią zarówke, zatrzymałam się zeby sprawdzić ale wszysko byo ok. zgasiłam swiatła i zapaliłam jeszcze raz i kontrolka zgasła, nie wiem o co chodzi.. ja mam bi-ksenony i pewnie zarówki sama nie mam szans wymienić.. ale czy ten sygnał oznacza ze upływa termin żywotności zarówki czy poprostu jakaś zwara
komputera?
kontrolka od światełek zapali ci się w każdym przypadku kiedy zgasnie żarówka z któregokolwiek światła nawet jesli niesprawnośc żarówki będzie trwała sekunde lub dwie (tzn. np. jakiś niekontakt) w przypadku samo naprawy czyli tak jak u ciebie zgaśnie lub po twojej interwencji czyli np. wymianie na sprawną
jesli chodzi o wymianę żarnika w ksenonie to nie jest to problem i jest do wykonania samodzielnie (osobiscie wykonałem to u znajomego w AR TI)
pozdr
Podziękowanie za post / Lubi to
-
Zakładki