Azalgo
Nowy
Pisalem z gosciem z uk, ktory razem z jonashem kombinowal przy sterowniku. Mozna je nabyc u niego za 50 funi szt. plus 20 przesylka.
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Projekt Halo "Masowo pytacie o cenę, dlatego już teraz ją podajemy. Przewidujemy dwie opcje sprzedaży. Opcja pierwsza to przeróbka Twoich lamp, dostarczonych do nas, cena to 1500zł + koszt wysyłki. Druga opcja to komplet gotowych lamp*, cena to 2200zł + koszt wysyłki.
*cena dotyczy zamienników."
Mam dzienne w halogenach od nich, nie powiem złego słowa. Czy możesz nagrać jakiś filmik jak to wygląda? Kierunkowskazy jak masz rozwiązane?Witajcie. Ja swoje kupiłem coś jak dobrze pamiętam w cenie 600-700zł za komplet wraz z modułem sterowania. Sama przeróbka dziecinnie prosta. Ringi mam już prawie drugi rok i nic się z nimi nie dzieje. Kupiłem te ringi w sklepie Jafra. Pan dobrze zna temat i wie jakie rozmiary ringów trzeba do lamp do 159. Tu jest link http://jafra.com.pl/ Pozdrawiam.
Pucek, ja mogę być testeremKurde tak patrzę na te wasze ringi i też bym sobie z chęcią takie założył, moduł Ojciec elektryk by mi zrobił. No ale obawiam się że w mojej miasto-wiosce dowodzik by poleciał przy pierwszym spotkaniu z policją.
BTW. Ktoś z osób posiadających ringi miał kontrolę? Niebiescy się coś czepiali?
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka