MyPPx
Nowy
Witam, moj przycisk start jest juz troche sfatygowany, chcialbym go wymienic na nowy i mam pytanie czy przyciski po i przed liftem sa takie same ? Poniewaz sposob odpalania jest troche inny ?
Dzieki za pomoc
Dzieki za pomoc
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
a ja mam taka zajawke, zeby ten przycisk jakoś ładnie na czerwono ogarnąć.... albo pomalować albo obkleić.
Po prostu aby był czerwony - fajnie to chyba by kontrastowało.
Próbował ktoś ? ma sprawdzoną metodę ?
Mi pęka ten przycisk w Brerce. Czyli jak kupie od 159 podejdzie? Szkoda ze nie da się wymienić samego plastiku bez rozbierania konsoli środkowej ;/
Właśnie taki mam u siebie. Nie ma instrukcji montażu. W paczce była sama naklejka, która ma wycięte napisy start stop. Problem z naklejeniem jest o tyle uciążliwy, że nalepka jest naklejona na kartoniku bez żadnej folii transportowejNa ebay można kupić za ok 60 zł czerwony przycisk ENGINE START do 159/Brera
Właśnie taki mam u siebie. Nie ma instrukcji montażu. W paczce była sama naklejka, która ma wycięte napisy start stop. Problem z naklejeniem jest o tyle uciążliwy, że nalepka jest naklejona na kartoniku bez żadnej folii transportowejJa użyłem do tego taśmy bezbarwnej, aby nalepkę móc umieścić na przycisku, nie dotykając kleju. Jest problem z dopasowaniem napisów, bo jak zauważył Matik123, przycisk jest wklęsły. Idzie go jednak dopasować. Później jeszcze chwilowe podgrzanie suszarką i tak wygląda efekt końcowy
![]()