Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Moim zdaniem nie masz.Aktualnie posiadam fotele z manualną regulacją lecz chcę wsadzić full elektrykę i nie wiem czy mam potrzebną instalacje.
Moim zdaniem nie masz.
Twierdzę tak na podstawie własnych doświadczeń, które opisywałem w innym wątku (nie pamiętam gdzie), oprócz foteli potrzebny jest jeszcze moduł, który wszystkim steruje, bo w fotelach są same klawisze, a cała elektronika to wspomniany wyżej moduł.
Tutaj masz jeszcze temat o fotelach elektrycznych:
http://www.forum.alfaholicy.org/159_brera_brera_spider/103710-przekladka_foteli_na_elektryczne.htm
Pozdrawiam.
- Rafał
Wiesz może od czego jest niebieska kostka która znajduje się w dużej pomarańczowej?A ja ci mówię kolejny raz że żadnego modułu nie ma![]()
Przypomniałem sobie, testowałem nawet fotele w domu. Wystarczy podpiąć zasilanie i CAN (zasymulować ich obecność w aucie). Teraz jestem pewny na 100%.