Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12
  1. #11
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    04 2018
    Auto
    Alfa Romeo 159 rocznik 2007 Combi
    Postów
    7

    Domyślnie

    No nic będzie trzeba ręcznie włączać i wyłączać.

  2. #12
    Użytkownik Romeo Avatar slavol
    Dołączył
    06 2008
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    przypłynie
    Postów
    2,109

    Domyślnie

    Cytat Napisał Skibadaman Zobacz post
    dopiero jak podłącze 2 kabelki od radia ( zapłon i 12 v) pod prad staly to dziala.
    I nic w tym dziwnego, bo niby jak miało by działać bez stałego plusa (choćby dla podtrzymania pamięci) i plusa po zapłonie?
    Problem być może leży gdzie indziej. Nie wiem jak jest w 159-tce ale w 156-GT nie ma we wiązce plusa po stacyjce, rozwiązaniem jest podciągnięcie takiego kabelka z jakiegoś miejsca zasilonego po stacyjce.
    Tak miałem w GT i tak rozwiązałem problem włączania się nieoryginalnego radia.
    Zza wielkiej wody. Marzenie większe niż alfa.

Podobne wątki

  1. [159] Instalacja gniazda AUX audio w fabrycznym radio CD/MP3
    Utworzone przez anAlfaBeta w dziale Zrób to sam
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-09-2015, 18:40
  2. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 21-06-2013, 09:05
  3. AR 159 Instalacja Głośnika niskotonowego i zmiana radia. Pomoc!
    Utworzone przez ulti24 w dziale Car Audio
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 01-05-2013, 22:40
  4. CB RADIO - pomoc w wyborze
    Utworzone przez shadow187 w dziale Hyde Park
    Odpowiedzi: 61
    Ostatni post / autor: 26-06-2012, 10:13
  5. 145 Boxer jaka instalacja Proszę o pomoc
    Utworzone przez qb41 w dziale LPG Zone
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 02-08-2008, 17:40

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory