[159] Jaki olej wlać do JTDm, filtr oleju ?

• Autor wątku Autor wątku pitt24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dlatego jest Pablo i ma ceny lepsze niz na allegro. Na allegro Millers 5L EE 5w30 kosztuje ponad 220pln +wysyłka . Nie robiąc reklamy spytajcie Pablito o ceny :). I macie pewność ,że nie będzie to olej z biedry.

Witam, macie Państwo jakiś pewny sklep internetowy skąd zamówić olej? Zastanawiam się nad Motulem 8100 X-clean 5W40 C3 lub Millersem EE. Z tego co patrzyłem po różnych sklepach różnica w cenie to ok. 100zł, warto dopłacać do Millersa? Jaki filtr oleju dokupić? Proszę o jakąś pewną hurtownie lub sklep. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam

joker patrz post wyżej. Zgłoś się do Pablo. Ja polecam, szybko i konkretnie.

Witam, macie Państwo jakiś pewny sklep internetowy skąd zamówić olej? Zastanawiam się nad Motulem 8100 X-clean 5W40 C3 lub Millersem EE. Z tego co patrzyłem po różnych sklepach różnica w cenie to ok. 100zł, warto dopłacać do Millersa? Jaki filtr oleju dokupić? Proszę o jakąś pewną hurtownie lub sklep. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam

Różnica 100 pln ?
To dowcip jakiś ?
Gdybyś zdecydował się na Millersa to zapraszam na PW.
Sklep nadal zamknięty, ponieważ wykonawca się mocno leni .

Z tego co widzę to różnica jest taka, że Motul z pewnego źródla jest w promocyjnej cenie 157 (daw. 172 zł) + wysyłka natomiast Millers EE w cenie około 198 zł + wysyłka. Jesli znalazłeś np. Motula w cenie 112-130 zł to nie radzę kupować.

Też potwierdzam Petrostar dobry dystrybutor...od kiedy mam alfe tylko u nich Motul kupuje i inne dodatki..

Taaa, na pw...
napisalem w zeszlym tygodniu i zlales...;p
potrzebuje zalac 2.4 w 159 millersem i filterek.

Przepraszam kolego, ale z ostatnich 3 tygodni nie mam wiadomości od Ciebie niestety.
Może po prostu nie doszło.
Jaki konkretnie Millers Ciebie interesuje ?

Koledzy doradźcie, poprzedni właściciel auta zalał Alfe Liqui Moly top tec 4100 5w40, teraz zbliża się wymiana, zostać przy tym oleju, czy warto przejść na Millersa ee longlife 5w40? Dodam że auto już jest bez DPFa.

Ostatnia edycja:
A czym się różni EE longlife c3 5w30 XF od longlife C3 5w30 ?

Tydzień temu nalalem mobil'a 3000 5w40 jak narazie gitara

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót