Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
-
Użytkownik
Romeo
Czy gumowe dywaniki ze 159 będą pasowały do Brery?
Szukam gumowych dywaników do Brery (przednich), z wysokim rantem. Do Brery jak na razie nic nie znalazłem, ale coś jest do 159 - będą bez problemu pasowały, czy coś by trzeba przycinać?
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 10:07
210 KM @ 5416 Rpm, 344 Nm @ 2823 Rpm Brera. Puro spirito Alfa.
-
07-02-2010 19:43 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Embrion
Mam ten sam problem.Obecnie mam pod nogami tylną gumę z Corsy żony :-)
-
Użytkownik
Romeo
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
pafka
No to jest nas już dwóch. Znalazłem (i już zamówiłem) gumowy dywanik do bagażnika, ale pod nogi jak na razie tylko do
159. Przypuszczam, że powinny p
asować, ale czy mógłby to ktoś potwierdzić? Czekamy na pomoc!
Panowie przeciez 159 i brera mają ten sam przód więc to chyba jasne że przednie dywany będa pasowały wiadomo że tyły napewno nie bo w brerze z tyłu nie ma miejsca na nogi
-
Użytkownik
Embrion
W niedziele zerkne do 159 albo zwyczajnie zadzwonie do salonu
-
-
Użytkownik
Maniak resoraków

Napisał
pafka
Szukam gumowych dywaników do Brery (przednich), z wysokim rantem. Do Brery jak na razie nic nie znalazłem, ale coś jest do
159 - będą bez problemu p
asowały, czy coś by trzeba przycinać?
Przod jest taki sam. Tylne dywaniki sa inne.
Ale nie polecam oryginalnych dywanikow do Brery - maja zbyt krotki tyl (podloga jest mala za siedzeniami ale dywaniki jeszcze mniejsze - doslownie symboliczne).
BTW
Pozdrawiam kolejna Brere z Wroclawia - jaki kolor? Jedyny slyszny czyli czerwony?
---------- Post dodany o godzinie 18:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:52 ----------

Napisał
spike
Porownalem welury na allegro,troszke sie roznia w okolicy pedalu gazu..
Bo to roznica w wykonaniu konkretnego producenta.
Podloga (z przodu) jest taka sama w Brerze i 159, albo ja nie zauwazam roznicy jak sie przesiadam
Ostatnio edytowane przez murder ; 21-02-2010 o 18:59
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
murder
Ale nie polecam oryginalnych dywanikow do Brery - maja zbyt krotki tyl (podloga jest mala za siedzeniami ale dywaniki jeszcze mniejsze - doslownie symboliczne).
To w takim razie szukam dywaników do 159. Na razie właśnie dostałem gumowy dywanik do bagażnika - jeszcze nie jest w aucie, ale mam nadzieję, że będzie bez problemu pasował

Napisał
murder
BTW
Pozdrawiam k
olejna Brere z Wroclawia - jaki
kolor? Jedyny slyszny czyli czerwony?
No oczywiście, że "Rosso Alfa"

Napisał
murder
Bo to roznica w wykonaniu konkretnego producenta.
Podloga (z przodu) jest taka sama w Brerze i 159, albo ja nie zauwazam roznicy jak sie przesiadam

To Ty jeździsz i Brerą i 159? Nie za dużo szczęścia na raz?
210 KM @ 5416 Rpm, 344 Nm @ 2823 Rpm Brera. Puro spirito Alfa.
-
Użytkownik
Maniak resoraków

Napisał
pafka
No oczywiście, że "Rosso Alfa"
Bardzo dobry wybor, to mamy juz we Wrocławiu minimum trzecią czerwoną Brerę (albo i czwartą nawet)

Napisał
pafka
To Ty jeździsz i Brerą i
159? Nie za dużo sz
częścia na raz?
No na raz nie potrafie nimi jechać
Choć jeśli przyjąć że druga połowa jedzie w drugiej to można mały spot robić (lub spotkać się w serwisie)
-
Użytkownik
Embrion

Napisał
pafka
Szukam gumowych dywaników do Brery (przednich), z wysokim rantem. Do Brery jak na razie nic nie znalazłem, ale coś jest do
159 - będą bez problemu p
asowały, czy coś by trzeba przycinać?
Czy udało się coś znaleźć? Można prosić o namiar?

Napisał
murder
Jeśli nie oryginalne to co warto kupić?
Szukam właśnie gumowych i welurowych - byłbym wdzięczny za sugestie.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia