Co prawda nie miałem u siebie Navi ale z tego co pamietam u kolegów to trzeba było nacisnąć przycisk TRIP > pózniej SET UP > i pojawia się DATA & ORA ustawianie pokrętłem . Każda regulacja oczywiście kluczyk w porcie .
Witam,
Mam problem z ustawieniem daty i godziny (wersja z nawigacją). W instrukcji wyczytałem że po przyciśnięciu menu pojawią się funkcje w których będzie do wyboru ustawienie zegara. Po przyciśnięciu mam tylko ustawienie ogranicznika prędkości oraz lightsensor. Jest na to jakiś sposób??
Z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 09:22
Co prawda nie miałem u siebie Navi ale z tego co pamietam u kolegów to trzeba było nacisnąć przycisk TRIP > pózniej SET UP > i pojawia się DATA & ORA ustawianie pokrętłem . Każda regulacja oczywiście kluczyk w porcie .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Samochód musi być na postoju, w trakcie jazdy tego nie ustawisz, ponieważ większość opcji jest niewidoczna.
wszystkie funkcje ustawiasz w navi a nie w komputerze na desce, po ustawieniu zegara w navi przepisze się na komputer
pzdr
Faktycznie zmienia sie na navi a nie na wyświetlaczu przy zegarach
Dzięki za pomoc
Ostatnio edytowane przez jerzykman ; 10-03-2010 o 22:31
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki