Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
-
Użytkownik
Embrion
Mrugający przebieg całkowity samochodu
witam od kupna samochodu mruga mi przebieg całkowity samochodu cały czas tak mruga skasowałem inspekcje i dalej to samo prosze o pomoc
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 10:12
-
14-03-2010 22:01 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Alfa i Omega
Ja tak miałem w 147 i na komputerze wykazało zwarcie na + Aku w obwodzie klimy i zapalniczki.
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
-
ViP
Romeo
Ogólnie mrugający licznik przebiegu sygnalizuje jakiś błąd w elektryce
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
-
Użytkownik
Embrion
a moze to jest przez to ze mam zepsuty tylny zamek w klapie i da sie tylko otwierac z kluczyka ????? bo jakby był gdzieś problem w elektryce to by na kompie wyskoczyło czy nie??
-
Użytkownik
Embrion
diagnoza......
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
szladziu
witam od kupna samochodu mruga mi przebieg całkowity samochodu cały czas tak mruga sk
asowałem inspekcje i dalej to samo prosze o pomoc

prawdopodobnie coć jest nie z tego auta sprawdź osiowanie bodykomputera bo wystarczy że np ktoś wymienił sterowanie szybami i juz będzie konflikt sprzętowy co właśnie objawia się mruganiem przebiegu
-
Użytkownik
Embrion
hmmm wymienialem cle drzwi kompletne bo byly uderzone moze to od tego to co musze wsadzic stary mechanizm szyby?/?
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
szladziu
hmmm wymienialem cle
drzwi kompletne bo byly uderzone moze to od tego to co musze wsadzic stary mechanizm
szyby?/?
kolego podłącz examiner i będzie wiadomo co nie jest zgodne z bodykomputerem a tak to jest robota po omacku
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia