Moim zdaniem ten fatex z allegro nie podejdzie,przeciez tam mamy zapasowke,a wrzucic to pod zapas to jaki bedzie przeswit,nieda rady![]()

Cena niezła ale jestem sceptycznie nastawiony. 159 ma miejsce na dwie puszki po boku. Nie wiem też jak z połączeniem z resztą.
Chyba, że przy zakupie się opcję do jakiego samochodu.

Panowie,podbijam ,koncoweczki dostepne od reki![]()
mamy foto jak ona wygląda na 156?

niemam jeszcze ,postaram sie bardzo ,do poniedzialku bedzie fotka,obiecuje![]()
to w takim razie czekam, gdyż poszukuje ładnej końcówki wydechu do 156sw.

prosze
Końcówka od misiu7911 doszła i wraz z nowym tłumikiem końcowym została założona. Oto obiecane fotki na 156sw.
Jedynie musze jeszcze psiknąc w środku lakierem czarnym matowym co by zlac tło z końcówki rury wydechowej a nowej końcówki. Ale to tak "dla oka" oraz minimalnie jakoś obniżyc rure z tłumika, gdyż jest troche za wysko.

Witam,panowie odgrzewam kotleta,jutro jak niebedzie padac zaczynam dzialac w temacie prawego wydechu,teraz prosze konkretnie pisac kto bylby chetny na taki tlumik,plan jest nastepujacy
ja wykonuje puche z uchwytami i dopasowywuje rure w taki sposob ze wy jedziecie tylko na kanal,przecinacie stara rure w dwoch miejscach ,wstawiacie moja rure i skrecacie zaciskami,mysle ze koszt przedsiewziecia nie przekroczy 400-500 zl z wysylka
jest tez tansza opcja bez puszki,mysle ze cena bedzie nizsza o ok 150 zl,beda chetni?
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki