Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy 123456789
Pokaż wyniki od 81 do 83 z 83
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
    Użytkownik Rowerzysta Avatar pablitoo24
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 1,9 JTDm V8 2008
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 d 17 h 55 m

Domyślnie

Witam Wszystkich

Dołączam sie do tematu ponieważ ostatnio wymieniłem komplet tarcz i klocków na przód i same klocki na tył..w warsztacie zaproponowano mi następujące ceny zestawów:

- komplet tarcz firmy TRW na przód - 498zl
    - klocki (TRW) przód - 248zl
    - klocki (TRW) tył - 174zl

Co o tym koledzy sądzicie?..bo ja mam odczucie,że faceta troche poniosło i mogę sie tylko teraz w głowę stuknąc bo już zrobione :/
    Pozdrawiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Airen
    Mieszka w
    Warszawa/Rybnik
    Auto
    Alfa Romeo 159SW marrone luci di bosco
    Czas spędzony na forum
    82 d 20 h 43 m

Domyślnie

około 20% drożej niż na allegro...
    "For me the most important thing in a car is fun. It has to make you happy" - Jeremy Clarkson

Użytkownik Rowerzysta Avatar pablitoo24
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 1,9 JTDm V8 2008
    Czas spędzony na forum
    2 d 17 h 55 m

Domyślnie

Czyli moje obawy były uzasadnione :/..jak widać nie trzeba eksperta, bo nim nie jestem żeby stwierdzić,że ceny są dość wygórowane..no cóż nauczka na przyszłość.
    Niestety jak sie ma mało czasu żeby wszystko ogarnąć płaci się tym,którzy to robią za Ciebie ..Reasumując myślę,że była to ostatnia moja wizyta u tego Pana

Dzięki za info

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy 123456789

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

tarcze hamulcowe brembo opinie

tarcze hamulcowe bosch opinie

tarcze brembo opinie

klocki brembo opinie

tarcze bosch opinie

klocki hamulcowe brembo opinie

klocki hamulcowe bosch opinie

tarcze brembo czy boschtarcze ate opiniehamulce brembo opinietarcze bosch czy brembotarcze i klocki bosch opinieklocki bosch czy atetarcze hamulcowe bosch forumtarcze hamulcowe valeo-opiniebrembo tarcze hamulcowe opinietarcze hamulcowe brembo czy boschtarcze i klocki brembo opinietarcze bosch czy atebosch tarcze hamulcowe opinieopinie o tarczach hamulcowychhamulce ate opiniebrembo klocki hamulcowe opinietarcze brembo czy atebosch klocki hamulcowe opinietarcze i klocki hamulcowe bosch opinieklocki ate czy boschbosch czy atetarcze hamulcowe bosh opinieklocki hamulcowe bosch forumopinia tarcz hamulcowych firmy kplklocki hamulcowe ate czy boschtarcza hamulcowa brembo opinietarcze ate czy boschate hamulce opinieate hamulcetarcze hamulcowe bosch czy bremboklocki i tarcze brembo opinieopinie o tarczach hamulcowych bremboklocki i tarcze hamulcowe bosch opinietarcze hamulcowe ate czy boschopinie o klockach hamulcowych boschopinie tarcz hamulcowych brembojakie hamulce bosch czy bremboklocki tarcze brembo opinietarcze i klocki hamulcowe brembo opinietarcze i klocki hamulcowe atetarcze i klocki boshtarcze brembo klocki boschbrembo czy boschtarcze hamulcowe i klocki boschklocki hamulcowe bosch czy ateopinie o klockach hamulcowych ateopinie o atetarcze hamulcowe bosch ateopinie tarcze atetarcze ham.bosch opinieopinia tarcz hamulcowych o firmie kplopinie o tarczach hamulcowych boschjakie tarcze brembo czy boschopinie na temat tarcz absklocki i tarcze hamulcowe brembo opiniebosh tarcze opiniejakie klocki hamulcowe alfa 159tarcze klocki bosch opinietarcze bosch opinie czy brembotarcze zimmerman opiniekostki hamulcowe do alfy 159 cenatarcze hamulcowe alfa 159klocki tarcze hamulcowe bosch opinieco lepsze brembo czy boschate opiniatarcze hamulcowe brembo opiniatarcze i klocki forumklocki hamulcowe bosch pinietarcze hamulcowe alfa romeo 159 titarcza hamulcowa ate vs boshbosch tarcze opinie tarcze brembo czy atetarcze brembo vs atetarcze i klocki brembo jakie klockitarcze valeo opinietarcze brembo i klocki brembo opinieallegro tarcze hamulcowe bosch opinieopinie o bremboopinie tarcze hamulcowe boschwww.Tarcze hamulcowe BREMBO opinieklolcki brembo opinietarcze hamulcowe valeo opiniehamulce bosch opinieklocki brembo opiniahamulce boch opiniebosh hamulce forumtarcze boscha opinie opinie o klockach hamulcowych brembotarcze bosh czy brembo tarcze brembo a atebosh czy bremboklocki hamulcowe firmy brembo opinieczy tarcz hamulcowe bosch sa dobre

Zakładki

Uprawnienia