Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
    ViP Romeo Avatar Mariusz AutoDS
    Mieszka w
    Mińsk Maz.
    Auto
    156FL SW 1,9 16V, 159 SW 2,4 JTDm
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    6 d 23 h 50 m

Domyślnie Nie działa regulacja wysokości świateł. Gdzie jest bezpiecznik? Uszkodzony silniczek?

Nie działa mi regulacja wysokości reflektorów (oczywiście nie mam xenonów fabrycznych) problem dotyczy tak lewego jak i prawego.. więc przypuszczam, iż nie padły silniczki.. Światła są w położeniu "0", czyli ogólnie nie jest to uciążliwe, no ale jak dociążę auto, niechciałbym oślepiac jadących z przeciwka.. Szukałem w instrukcji bezpiecznika od tego, ale nie znalazłem, wiecie gdzie może się on znajdować..? Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, proszę o wskazówki..
    Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 14:43
    pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
    Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Pirat drogowy Avatar spike
    Mieszka w
    Gdynia/Fjellsa
    Auto
    159SW 2.4 jtdM
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    20 h N/A

Domyślnie

Może nie wiele pomogę,bo taki sam problem miałem w 7-ce,poradziłem sobie grzebiąc przy kostkach i przekaznikach.Nie wiem dokładnie w czym leżał problem,bo szukając pomocy u wujka "google" ,doczytałem żeby akcje przeprowadzać bez zasilania,u mnie pomogło

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brera regulacja ksenonow

Zakładki

Uprawnienia