Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 159/Brera/Brera Spider - Forum Alfa Romeo 159 [2005-2012], Alfa Romeo Brera [2005-2010] i Alfa Romeo Spider [2006-2010]. W wymienionych modelach montowano silniki benzynowe: 1.8 MPi, 1750 TBi, 1.9 JTS, 2.2 JTS, 3.2 JTS oraz silniki diesla: 1.9 JTDm (120 i 150 KM), 2.0 JTDm, 2.4 JTDm.
-
Użytkownik Ogier

Koledzy a jak to wgrać do navy blue me która czyt mapy z usb bo jak kopiuje to mi mówi ze brak multimediów
Użytkownik Rowerzysta
Użytkownik Pirat drogowy

Napisał
alf-a147 
Ja też coś trafiłem może się komuś przyda
Dzięki za chęci,ale gdybys przeczytał post nr.1 tego tematu....
Użytkownik Rowerzysta

spike proponuję sprawdzić różnice pomiędzy postem nr 1 a moim
Użytkownik Ogier

Nie wiem dlaczego ale ciagle mi przerywa pobieranie przy 60 % przy darmowym pobieraniu
ViP Romeo
Użytkownik Ogier

Napisał
dudzik87 
Nie wiem dlaczego ale ciagle mi przerywa pobieranie przy 60 % przy darmowym pobieraniu
Mi się zacina po ściągnięciu 63,3MB.
Pytanie do alf-a147:
Czy dałbyś radę wrzucić to również na rapida tudzież inny freewarowy serverek?
Senkju z góry jak mało który
Użytkownik Rowerzysta
Użytkownik Ogier

juz wiem musisz tam zrobić darmowe logowanie zeby całość pobrać.
ja to ściagam dla wujka od którego kupiłem 147 a On 159
tylko ma wersje navi na usb i podobno na usb trzeba to wgrac przez program connect nav i tego nie widze nigdzie
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
connect (nit g1) - eastern europe - 20102011
, connect nav mapa polski
, connect nav 2012
, connect nav 2011, connect nav (nit g1) - european package - 20102011, Connect (NIT G2) - Eastern Europe North West - 2011, connect (nit g1) - scandinavia - 20102011, mapa szukacz, aktualizacja mapy navteq do alfa romeo 159, central europe north alfa romeo, navteq maps PEUGEOT CITROEN 2011-2012 cover, alfa romeo 159 sw nawigacja mapy polski, connect nav navteq 2012, http:www.navigation.com, connect nav nit g1 2012, navteq mapa polski do cromy allegro, navteq connect nav 2012 alfa, navteq eastern europe zawartość, jak wgrać polskie mapy do fiata cromy, connect nav mapa polski alfa romeo, nawteq connect nav eastern europa north-west, connect nav (nit g1) po polsku najnowsza mapa chomikuj, mapa nawigacji g1 2012, navteq mapa polski do cromy, navteq digital map alfa romeoTagi dla tego tematu
Uprawnienia