[159] Pojawiły się nowe mapy (2010-2011) do Connect Nav+

Też bym chętnie przetestował, ale nadal navi szprecha do mnie po Niemiecku.. muszę się do ASO wybrac, by mi to zmienili.. gdyz nie mam Setup CD. Mapy 2009 chodzą u mnie bez problemu, tylko ta Helga psuje mi nastoj.. ;)

mapki różne na navi connect+

Ja też chętnie przetestowałbym te mapki:-)

Ostatnia edycja:
Mam problem,poprzednią wersję wypaliłem w obrazie ISO i fajnie chodzi,w wersji 2010/11 po rozpakowaniu plik jest w nazwie nrg. ,nie da sie wypalić,zmieniłem nazwe pliku,nagrałem ale nie mogę przetestować "cd-error".Posiada ktoś większą wiedzę niż ja? ;)

Plik .nrg to pliku obrazu programu Nero Burning ROM, którym to możesz go wypalić

Teraz wszystko jest OK,edycja na pewno poprawiona,po krótkim teście namierzyłem estakadę ,której w poprzedniej wersji nie było,super ;)

spike proponuję sprawdzić różnice pomiędzy postem nr 1 a moim

..u mnie poszło bez problemu ..sciągałek koło północy. Przetestuję i dam znac czy działa.. :)

Lukasz78 nie ja uploadowałem ten plik, znalazłem link w sieci :) u mnie działa w nawi po wypaleniu na cdrw, może masz problem z dostawcą internetu który zrywa ci połączenie, spróbuj u kogoś ściągnąć :)

Ostatnia edycja:
juz wiem musisz tam zrobić darmowe logowanie zeby całość pobrać.
ja to ściagam dla wujka od którego kupiłem 147 a On 159
tylko ma wersje navi na usb i podobno na usb trzeba to wgrac przez program connect nav i tego nie widze nigdzie

Amortyzatory
Powrót