Ponownie przyjrzałem się działaniu (lub raczej niedziałaniu) otwieraniu bagażnika. Nie wiem czy to prawidłowe działanie, ale po zamknięciu auta pilotem, przez dwadzieścia kilka sekund miga dioda przy drzwiach kierowcy. W trakcie migania diody gaśnie podświetlenie gniazda kluczyka, potem gaśnie dioda i słychać tak jakby zamknięcie zamków (trochę cichsze niż zwykłe zamknięcie zamków). Po tym dźwięku nie da się już otworzyć bagażnika. Jak zgasła dioda drzwiach zapala się znowu podświetlenie gniazda kluczyka i miga z bardzo dużym interwalem czasowym...
Czy to dziwne zachowanie auta?
witam, ja mam problem z otwieraniem bagażnika z konsoli. mam samochód od ponad 2 miesięcy i jeszcze ani razu nie otworzyłem bagażnika z konsoli. z pilota działa bez zarzutu. za każdym razem jak chce go otworzyć muszę wyjąć pilota za stacyjki, koszmar! jak rozwiązać ten problem?

możeswz to zmienic w ustawieniach komputera - wyświetla sie funkcja na wyświetlaczu pomiędzy zegarami...
WYNAJME ALFĘ I JAGUARA DO ŚLUBU : http://jaguaremdoslubu.blogspot.com/
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm 16v, 2007r. ( DPF usunięty, EGR zaślepiony, 188KM i 406 Nm - wszystko w www.cinsoft.pl)

ja też otwieram bagażnik niezależnie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki