Mam pytanie
W fotelu jest kółko załączjace grzanie foteli z oznaczeniami od 0 do 3 czy zawsze świeci się podświetlanie tego kółka i "logo fotela grzanego" czy tylko jak jest włączone ogrzewanie. Bo u mnie wszystko świeci a grzania nie ma.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 15:25
Podświetlenie jest cały czas.
Fotele grzeją w ustawieniach 1-3
AR 159 1.9 JTDM 16V Distinctive '05
Muszę sprawdzic czy u mnie to działa.. Mocno odczuwalne jest to ogrzewanie w takich temperaturach jak teraz..?? ..bo jak odpalałem gdy było ciepło, to nie miałem przekonania czy fotel zrobił się ciepły przez ogrzewanie, czy tez ja go osobiscie nagrzałem..
Jak jest weryfikowana obecnosc siedzącego dla poduszki, pasów i ogrzewania..? Jakiś czujnik wagowy jest ?
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm

U mnie grzeją nawet jak nikt nie siedzi. A temperatura siedzeń jest odczuwalna nawet teraz. żeby tak było walczyłem parę dni i okazało się, że nie było przekażnika włożonego w bagażniku tam gdzie bezpieczniki
Mógłbyś cyknąć fotkę gdzie tego przekaznika szukac i jak on dokłądnie wygląda ?

W bagażniku polewej stronie jest taka czrna klapka reszte wysłałem na priva
Ostatnio edytowane przez michal121 ; 23-09-2010 o 13:00
Ja mam SW.. u mnie jest to w bagazniku po prawej stronie nad zmieniarką CD.. i ogólnie siedzi tam jeden przekaznik jak na powyzszym schemacie.. Tak ma byc ?
p.s. priva nie otrzymałem niestety
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki