witam jestem szczesliwym posiadaczem pieknej belli z '06 2.4 JTD i mam takie pytanie mam nawigacje , miejsce na karte sim, przyciski do wydawania polecen ogolnie telefon dziala dzwonie wszedzie, to co mnie nurtuje to czy ja posiadam cos takiego jak blue&me czy nie?a nastepne pytanie to takie jak do licha wejsc do menu poprzez przyciski na kierunkowskazie przy kierownicy zeby ustawic cos wiecej bo naraze to tylko predkosc sobie moge dozowac, juz wszystko przyciskalem i nic a w instrukcji jest wiecej opcji ,ale nie czaje co tam pisza. pozdrawiam dzieki
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 15:48

1) Nie, nie posiadasz Blue&me.Blue&me jest instalowane w navi z czytnikiem kart SD
2) Weź instrukcję do ręki, idź do auta i zacznij się bawić.Instrukcja po polsku, choćby stąd:
http://www.forumsamochodowe.pl/alfa-...pl-vt21682.htm
Ostatnio edytowane przez Lukasz78 ; 28-09-2010 o 08:55

1 a to kapa niestety
2 dzieki za spolszczenie juz pedze do belli
dzieki pozdrawiam

[QUOTE=multiply;394662]witam
kolego - to proste. Skoro masz Navi to tylko tam możesz ustawić pozostałe opcje Menu. Jest przicisk Trip na Navi, i pokazuje ci wszystkie ustawienia na dole przynajmniej ja tak mam..
no spoko mam to wszystko ale chodzi mi o wyswietlacz miedzy zegarami przynajmniej w instrukcji tak jest podobno niektore wersje sprawdzaja nawet cisnienie w oponach chcialbym to sprawdzic a przyciskalem juz wszystko i na wszystkie sposoby i nic

[QUOTE]kolego - to proste. Skoro masz Navi to tylko tam możesz ustawić pozostałe opcje Menu. Jest przicisk Trip na Navi, i pokazuje ci wszystkie ustawienia na dole przynajmniej ja tak mam
widocznie nie masz- miałbyś taka opcję w setup w Navi
no okej ale w setap navi ustawiania max predkosci nie mai co to tez powinno byc?

no to powiedz mi drogi kolego jak teraz sobie pozmieniac cos na manetce krok po kroku wytlumacz jak debilowi bo ja juz nie wiem
pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki