Ja kupowałem części u litwinów, świece żarowe, wahacz górny. Zamówienie zawsze powyżej 300 zł i przesyłka gratis. wszystko oryginał.
Ja kupowałem części u litwinów, świece żarowe, wahacz górny. Zamówienie zawsze powyżej 300 zł i przesyłka gratis. wszystko oryginał.
Po co tak kombinować jak na fiat autoparts masz za 132zł?
Nie kombinuje, tylko rzucam propozycję. Kupiłeś już spoko, ja właśnie jestem przed wymianą, zadzwoniłem, pogadałem i taką dostałem propozycję, którą dzielę się na forum.
Jeśli będą chętni, to ok, jak nie to płakać nie będę.
Być może ktoś zadzwoni do innych ASO ( a jak wiemy ceny potrafią się różnić) i zapyta też o taki grupowy zakup. Może będzie jeszcze taniej?
No ale po co przepłacać skoro za 132zł można mieć bez zakupów grupowych i późniejszych kombinacji z wysyłką.
I kupujesz tylko wycieczki i płacisz 132 zł + wysyłka, ktoś wspomniał o 30 zł. Mo chyba, że kupujesz od razu 3 zestawy...eh...dobra nie było tematu.
Według fiat autoparts 5516543 i 5516542 to dwie lewe wycieraczki do 159. Natomiast według nr części 5516546 i 5516547 to prawe pióra do 159. Sugerując się numerami zakupów murgal'a prawą wycieraczkę dłuższą o 13cm niż powinna być - to chyba nie możliwe i na pewno byś zauważył. Jeśli nie miałbyś nic przeciwko czy mógłbyś zmierzyć ile cm mają Twoje nowe wycieraczki? Bo już mam taki mętlik w głowie, że nie wiem które pióra o jakich numerach zamawiać.
Nie mam pojecia, ale dlugosciowo sa podobne do zwyklych boschy. Numery sa raczej ok, bo na pudelkach tez jest to samo.
Kupiłem motgumy za 55 i jestem zadowolony.
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
Zakupiłem marketowe bottari ale nie jestem zadowolony z ich pracy, jedna zostawia idealne na środku szyby rozmazany pasek i to po stronie kierowcy.
Myślę o tym http://allegro.pl/wycieraczki-plaski...239447658.html ale nie wiem co to jest warte.