Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzięki, spróbuje jeszcze wypalić na CD-RW I DVD.
Witam, robiłeś update softu ,że chodzą mapy z 2013.Jakim programem wypalałeś wszystkie płyty?
Napisz skąd jesteś albo zapytaj na forum regionalnym.
Mam plan zrobić aktualizację softu do wersji 12.3 i korzystanie z map RT3 na nawigacji Connect Navi+. Przeczytałem z zapartym tchem ten temat i mam 2 pytania/wątpliwości skierowane do tych, którzy robili aktualizację:
1) Czy sekwencje przycisków 3 4 5 6 9 należy użyć przed uruchomieniem flaszowania czy podczas? Bo czytałem różne relacje na forach zagranicznych. Wciskamy przyciski razem czy po kolei?
2) Mam obecnie nawigacje w wersji niemieckiej (komunikaty głosowe) a reszta napisów w angielskim. Rozumiem, że po flashu będzie j.włoski -> zmiana za pełny j. angielski za pomocą płyty "setup alfa connect nav+", która należy przeprowadzić przy włożonym kluczyku czy włączanym samochodzie?