szymonjot
Użytkownik
Sensowna odpowiedź...
Taka odpowiedź, jak Twoja chęć "pomocy". To ostatni mój off.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sensowna odpowiedź...
Panowie, proszę o pomoc w ocenie egzemplarza. Alfa 159 1.8 MPI z LPG. Egzemplarz przed opłatami i legalizacją. Wszystkie opinie mile widziane, zwłaszcza te krytyczneOtomoto: ogłoszenie 6011071885.
Na moje oko, dobrze utrzymana 159 TBi z 2011, z przebiegiem <15kkm/rok jest wata miedzy 60 a 65 tysiecy.
Jeszcze nie ale mam zamiar się wybrać ją obejrzeć. Jestem z Kielc więc kawałek ode mnie ale bez przesady. Jeżeli nie spieszy się Tobie to myślę że może w przyszłym tygodniu bym pojechał jak mi się plany nie zmienią. Ogólnie to już trochę tam stoi dwa razy obniżki cenę. Z tego co mi gościu odpisał została sprowadzona z Niemiec. Był malowany ale nie wie z jakiego powodu.
WTF.... z tym ogłoszeniem; )szczerze brał bym najpierw a potem się zastanawiał; )bo nawet za same części TI to by człowiek zarobił; )sam zglupialem i swoją nie sprzedać aby ten egzemplarz kupić. .
WTF.... z tym ogłoszeniem; )szczerze brał bym najpierw a potem się zastanawiał; )bo nawet za same części TI to by człowiek zarobił; )sam zglupialem i swoją nie sprzedać aby ten egzemplarz kupić. .
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Była mowa o tym egzemplarzu w dziale "Sprawdzenie VIN": post 1956734![]()
Najprościej użyć search'a na forum i wpisać nr VIN wyskoczą 2 posty w których jest wymieniony ten samochódNie lepiej podać stronę i numer postu z prawego rogu? Ja w ogóle postu o takim ID nie widzę.