jar.w
Nowy
"Trzymacz wzgórza"?Z drugiej strony jak nazwać po naszemu HILL HOLDER? - podtrzymywacz pod górę?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
"Trzymacz wzgórza"?Z drugiej strony jak nazwać po naszemu HILL HOLDER? - podtrzymywacz pod górę?
Pełna profeskaMoże warto pomyśleć nad instrukcją do działu "Zrób to sam"?
Wyświetlacz umieściłeś w panelu lampki?
pasuje lepiej niż oryginalne wyświetlanie między licznikamigratuluję udanego montażu
![]()
1. czy Alfa 159 SW mająca czujniki parkowania z tyłu (oryginalne) będzie miała wiązkę do podłączenia takich czujników z przodu? (jeśli nie, to czy kłopot sanowi wpięcie odpowiedniej wiązki, czy jest to część jakieś wiązki "grubszej"
A sprawdź lewy reflektor. Oprócz okrągłej wtyczki do świateł ja mam wpiętą taką podłużną zaokrągloną po bokach, ale w reflektorze nie ma żadnego gniazda, tylko dziura w plastiku. Jak u Ciebie ta kostka jest gdzieś w okolicy wpięta w inną wiązkę to to może być to.Ja mam wkolo czujniki przód tył ale nie wiem gdzie sa kostki.....
to ja poprosze fotki bo sam sie zastanawiam nad montażem...a jak wymierzyłeś miejsca montażu tych czujników?? zdejmowałeś zderzak, bo ktoś chyba kiedyś pisał ze u niego odbyło sie bez zdejmowania??Jeśli ktoś chce podeślę fotki.