Witam
Moje radyjko wylądowało tutaj a głośnik tam.
Co do radyjek to posiadałem harrego III. Został wymieniony na Legenda III (ponoć miało być lepsze) a teraz zastanawiam się nad unidenem 520.
Witam
Moje radyjko wylądowało tutaj a głośnik tam.
Co do radyjek to posiadałem harrego III. Został wymieniony na Legenda III (ponoć miało być lepsze) a teraz zastanawiam się nad unidenem 520.
Zmieściłeś radyjko w tym małym schowku, czy go przerabiałeś ?
OT, ale nie mogłem się powstrzymać. Wg. mnie założenie CB, a nie daj Boże z jakąś długa anteną, okropnie szpeci każdy osobowy samochód, szczególnie tak piękny jak 159.
Rozumiem że może dla niektórych bella jest miejscem pracy, ktoś dużo jeździ zawodowo i faktycznie korzysta każdego dnia z CB. Pytanie czy zakładanie CB do auta używanego prywatnie tylko po to żeby dowiedzieć się o "miśkach" z radarem albo korkach raz na parę miesięcy gdy jedzie się w jakąś dłuższą trasę ma sens i nie kłuci się z tym dlaczego ktoś kupił 159 - czyli min. jej pięknym wyglądem.
już wolałbym jeździź ze słuchawką zamiast takiego głośnika w słupku, który według mnie pasuje jak pięść do okaale + za pomysłowość...
Born to be wild.
Ja mam głośnik (od zestawu głośnomówiącego) zamontowany pod schowkiem przed pasażerem, w okolicy nóg. Niewidoczne ale też chyba można to było lepiej pomyśleć...
A CB używam na codzień i w alfie, i służbowym aucie. Miśki ,miśkami ale utknąć na godzinę w korku, a na DK1 o to nie trudno, wcale mi się nie uśmiecha...
heh no właśnie. Prawda jest taka że to CB mnie nie uratowało przed mandatem a tylko pogorszyło sytuację przy spotkaniu - pierwsze pytanie zanim sie przedstawił " co na radyjku nie mówili że suszymy" jak mu powiedziałem ze nie ma co suszyć bo ładna pogoda to już lepiej nie byłoAle w korkach fakt jaja jak berety.
Co do montażu na stałe to ja nie wiem gdzie telefon dać a co dopiero na stałe zamontować CB. W Clio miałem w tej kieszonce nad lewym kolanem pod włącznikiem świateł przeciwmgłowych. Wyciałem dziurę dopasowałem grucha w schowek w drzwiach i było wsyzstko fajnie pod ręką.
Co do antanki to president missouri jest chyba jedyna dobrze wyglądająca anteną. Jak widze te baty na autach to smiac mi się chce. Na dobra sprawę można by sa nią podłączyc do trakcji trolejbusa i na prad jeździć .........
Ostatnio edytowane przez pampik ; 28-08-2012 o 12:54
a gdzie sie podziala zapalniczka ? Przeniosles ja gdzies ?
Owszem zdaża się jak wszedzie jakis palantale ogólnie można sobie z kims zawsze pogoadać. Jak jechałem na morze to z jakims gościem przeszlismy na inny kanał i ogólnie pogaducha. Teraz juz dawno nie jexdziłem na CB bo w 166 nie miałem gdzie go dac wiec president johny II i antenka missouri pojechała do kogos z allegro
![]()