[159] Potrzebny uszkodzony reflektor przedni

YonasH

Nowy
Auto
Brerrrrra V6
Witam,

Potrzebuję uszkodzony reflektor przedni do 159/Brery (są takie same). Wersja i strona nieważna. Jedyne co musi mieć sprawne, to środkowy klosz (kierunkowskaz, pozycja) z oprawkami, dekielkami itp. Wszelkie zaczepy oraz klosze świateł mijania i drogowych mogą nie istnieć ;)
Chcę poeksperymentować z DLR.
Oczekuję, że ktoś mi odda takie resztki w cenie przesyłki z piątakiem na piwo.

Pzdr,
Y

Witam,

Potrzebuję uszkodzony reflektor przedni do 159/Brery (są takie same). Wersja i strona nieważna. Jedyne co musi mieć sprawne, to środkowy klosz (kierunkowskaz, pozycja) z oprawkami, dekielkami itp. Wszelkie zaczepy oraz klosze świateł mijania i drogowych mogą nie istnieć ;)
Chcę poeksperymentować z DLR.
Oczekuję, że ktoś mi odda takie resztki w cenie przesyłki z piątakiem na piwo.

Pzdr,
Y

Widzę zainspirował Cię ostatni post ;) muszę zobaczyć w "magazynku" bo zdaje mi się że mam coś takiego

no ciekaw jestem, co Ci z tego wyjdzie. Ale przynajmniej piwka się napijesz w towarzystwie garażu ;)

Właśnie po to mi resztki innej lampy, żebym nie musiał rzeźbić w garażu, ale (owszem, przy piwku) przed TV :)

Lampa w drodze. Pomysł na DRL też inny.

Czy ktoś ma doświadczenie z rozbieraniem reflektora do 159/Brery?

Lampa w drodze. Pomysł na DRL też inny.

Czy ktoś ma doświadczenie z rozbieraniem reflektora do 159/Brery?

Nie ma żadnego problemu potrzebne tylko torxy i rozbierasz na czynniki pierwsze. Na marginesie został mi tylko okular z lamp więc Tobie nieprzydatne raczej

Czyli lampa nie jest klejona? Można się dostać wnętrza kloszy? Super!

Z ciekawości swego czasu rozbierałem starą oryginalną lampę z połamanymi uchwytami i bez problemu się cała otworzyła

Z ciekawości swego czasu rozbierałem starą oryginalną lampę z połamanymi uchwytami i bez problemu się cała otworzyła

Mam jeden nadplanowy reflektor xenon i nie ma możliwości dodstania się do wnętrza. Przedni przeźroczysty plastik jest klejony do obudowy.

Mam jeden nadplanowy reflektor xenon i nie ma możliwości dodstania się do wnętrza. Przedni przeźroczysty plastik jest klejony do obudowy.

U mnie zwykłe H7 siedziało , ale ten okular zszedł bez problemu (oryginalna lampa) może w xenonie jest inaczej

Amortyzatory
Powrót