brac jasna i nie pier...hahaha.Tez taka chcialem ale mam czerwona i tez jest super.Nie narzekam a bylem anty czerwonceale jak ja zobacyzlem na zywo to zmienilem zdanie.Z reszta w AR 159 kazda skora wyglada rewelacyjnie tylko jest jedno male ale(bardziej mi sie podoba na przedliftowych fotelach)bo poprostu sa ladniejsze

Bardzo ładna jasna skórka. Taki kontrast mi się podoba ciemna alfa, z jasnym wnętrzem. Brać i nie pytać...

a czy mozna z samych boczkow przelozyc tylko skorki to znaczy ten niwilki element gdzie jest skoraboczki sa jasne wiec nie zegra sie z moja deska ktora jest ciemna a szara bedzie pasowala do kokpitu
![]()

No i stalo sie,kasa za skory przelana,teraz cze\kac tylko na przesylkano i montaz i czyszczenie,jakie najlepiej kupic srodki bo z tego co sie dowiedzialem sa poprostu brudne
![]()

forum.kosmetykaaut.pl/index.php?redirect=index.php&sid=8c7d051844b6cab8f 3947b85aa970188 tu znajdziesz wsioby skory byly niczym NEW

Co myslicie o tym![]()

naraziejeszcze wstawie boczki tzn tylko te wstawki ktore teraz sa z materialu,chodzi mi glownie o to czy wam sie podoba
ja narazie mam mieszane uczucia,chociaz dzis juz lepiej niz wczoraj chwile po zalozeniu,moze przez ten duzy kontrast
ale dzis przy swietle dziennym juz lepiej
a wy co myslicie
![]()

Ja mam jasną alcantarę i byłem zaskoczony jak łatwo się czyści. Pianka do tapicerki i szczotka i nawet jakieś czarne kreski zeszły momentalnie.

Gdyby plastiki i dźwignie były czarne, efekt byłby lepszy. Teraz widać, że to przeszczep z innego auta...
"For me the most important thing in a car is fun. It has to make you happy" - Jeremy Clarkson
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki