Witam, mam pytanie do użytkowników AR 159 SW. Nigdzie nie mogę tego znaleść. potrzebuję4 znać wymiary bagażnika, a dokładnie jedo szerokość i długość. Głębokość jest mi niepotrzebna. Pozdrawian Jarek
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mariusz, to ma wyglądać (a wygląda zaj....ście), a nie być funkcjonalne.
Ps. Lodówkę jak kupisz, to Ci przywiozą i jeszcze zabiorą starą![]()
A widzisz, a to dlatego, że w Volvo goście pracują w garniturach i pod krawatami, a w Alfie, same slipki ewentualnie bokserki i obowiązkowo mucha.Hehe.. nie no.. wiem.. wiem..![]()
Zdziwiło mnie też, że tylna kanapa nie podnosi się, żeby w jej miejsce położyć oparcie.. Oczywiście jak kupiłem 159-tkę, to nie wiedziałem o tym i dotąd kombinowałem, dopóki nie wyrwałem kanapy z zaczepów.. hehe.. No i np. w Volvo miałem oparcie fotela pasażera składane w poziom, co pozwalało przewozić naprawde długie rzeczy w razie potrzeby.. a w Alfie to pewnie nikomu przez myśl nawet nie przeszło takie rozwiązanie.. hehe..![]()
Zamontowana jest w schowku, po prawej lub po lewej stronie Pokaż załącznik 220760
Zamontowana to może za duże słowo, u mnie jest tyle gratów w jednej z nich by nic nie latało, a wsród nich gaśnica. Jest spoko.
Dzisiaj przewoziłem drzwi w bagażniku, wchodzą na leżąco bez problemu po złożeniu kanapy z tyłuMoim zdaniem nie zmieszczą się przez otwór bagażnika.
Trochę nie wierzę, ale skoro zmieściłeś to znaczy, że zmieściłeś. Ja kiedyś poddałem się z małym stolikiem. Nie przeszedł przez otwór bagażnika, później przewiozłem ten sam stolik małym francuskim kompaktem bez żadnego problemu. Acha - w 159 kuchenka też się mieści, nawet nie składając foteli.Dzisiaj przewoziłem drzwi w bagażniku, wchodzą na leżąco bez problemu po złożeniu kanapy z tyłu![]()