Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jak kupowałem do swojej na Allegro, to sprzedawca mówił, że wszystkie są jednakowe i faktycznie jest jak oryginał i pasuje.
A wie ktoś jak odkręcić tą osłonę? Te kołki kręcą mi się w miejscu, a muszę ją wymienić, bo mam starą połamaną
jest różnica między benzyną 1.7 TBI a silnikami diesla 1.9, 2.4 (diesle są takie same) także tutaj jedynie chodzi czy diesel czy benzynka ja kupowałem ostatnio to pisze na niej Alfa 1.9 2.4 i tyle.
ile zabuliłeś?? ja płaciłem 100zł i osłona jest konkretnie wykonana![]()
To nie są kołki tylko śruby wkręcone w nitonakrętki.
Ja wykorzystałem ścisk blacharski (największy - ten z długimi ramionami - jaki jest na zdjęciach z tej aukcji: http://moto.allegro.pl/33836-scisk-blacharski-szczypce-samozaciskowe-i2286210794.html), który odpowiednio zeszlifowałem tak aby go wsadzić pod osłonę i zacisnąć na kołnierzu nitonakrętki, po odkręceniu osłony poprawiałem nitonakrętki (te które się kręciły) - ponownie zaciskając je nitownicą do nitonakrętek.