lobov
Nowy
- Auto
- była: 156, 159 Jest: Giulietta 1,4 170 Sport i jakieś Audi ;)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też muszę zaraz wymienić, jakie klocki polecicie do tych właśnie zacisków? szukać brembo, czy jakieś ate, ferodo, trw brać? Oby tylko nie wqr...y i nie piszczały.
A co do tych szpilek to w moto mam tak samo, powinny wyjśc spokojnie.
Kurde mol... drogie te szpilki? Z jedną walczyłem, walczyłem i nic nie zrobiłem, tylko trochę wygiąłem :/ naprostowałem ile się da... ale muszę to wymienić bo jakoś źle mi się jeździ z myślą, że nie jest idealnie- hamulce jednak ważna rzecz!
Jakiś może nr katalogowy? Albo coś?
ja ostanio kupowałem blaszki i szpilki. Ceny w sklepach w Legnicy od 50 do 80 zł za komplet na dwie strony
A w jakich konkretnie sklepach? Mam do wymiany pogięte przez jakiegoś idiotę w legnickim Polmozbycie szpilki w zaciskach na obu przednich kołach a trudno je znaleźć poza kompletem montażowym z serwisu. Wyprostowali mi je w serwisie we Wrocławiu, a trzeba by wymienić. Btw. ktoś sensowny serwisuje Alfy w okolicy Legnicy?
Czy to jest taki zestaw jak z rysunku ?
Pokaż załącznik 93302
Zestaw wygląda jak na rysunku lecz są dwa rozmiary. ("małe i duże" Brembo)
Różnica jest w wielkości blaszki dociskowej.
Czyli same szpilki są takie same w "dużych" i "małym" zaciskach ?
Jeżeli tak to blaszki mogę dać stare.
Chyba blaszki w dużych brembo są dłuższe skoro klocki mają 130mm a w małym brembo 110mm szerokości ( około ) to blaszki nie mogą być chyba takie same
Ważny jest rozstaw otworów na szpilki. Jaki jest w dużych brembo a jaki w małych? Trzeba sprawdzić i będzie odpowiedź.