R
rorobert
Guest
Witam, poszukuje map do nawigacji do alfy romeo 159 - 2006r. 1.9 tdi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja bym wręcz powiedział że to niemożliweNie chcę Cię martwić, ale do Alfy 159 1.9 tdi znaleźć mapy jest bardzo trudno. Spróbuj w ASO.
Przede wszystkim pytanie, jaka masz wersję oprogramowania navi, co określi, jakich map szukasz.Witam, poszukuje map do nawigacji do alfy romeo 159 - 2006r. 1.9 tdi
Jak masz oryginalną navi to pasuje z peugeota mapa RT3 z 2012 WPISZ W GOOGLE niekiedy pomaga pozdrawiam
Po pierwsze to trochę źle zadałeś pytanie i część z kolegów zamiast w temat navi zagłębiła się w temat istnienia silnika TDI w alfieWitam, poszukuje map do nawigacji do alfy romeo 159 - 2006r. 1.9 tdi
z tego co wiem pionek 7000bt nie ma navi,ja mam u siebie problem z navi i bluetoothem, mam alfke z 2008 , jest tam radio pioneera 7000bt,

ja mam u siebie problem z navi i bluetoothem, mam alfke z 2008 , jest tam radio pioneera 7000bt, ogolnie dziala dobrze, na kierownicy działają komendy itp, mapa pokazuje mi jak jadę trasę. Lecz nie moge wpisac zadnego adresu, jak dochodze do momentu wpisania nie pojawia sie nic. Na dodatek nie wykrywa mi żadnego telefonu. Co tu począć? wgrac jakas nowa wersję, czy jakies oprogramowanie? znalazlem na stronie pioneera wgralem na karte SD i niestety nie wyszukuje moja navi aktualizacji z tej karty. Pytanie jeszcze, czy takie radio pioneer jest na oryginalnym wyposazeniu alfy w tym roczniku, czy ktos sobie domontował??
Witam mialem to samo w moim Pioneer Avic F840bt problem bardzo prozaiczny , Nie podłączony zielony kabelek od hamulca ręcznego , producent ( prawo drogowe) przewiduje ze nie mozna oglądać DVD, zmianiac ustawień ,trasy itp podczas jazdy - dla biezpieczenstwa , wiec zeby te funkcje działały musisz mieć zaciągnięty ręczny przy prawidłowo podlaczonym kabelku. Ktos kto to montowal pewnie nie podłączył tego kabelka bo takie rozwiązanie jest wielce upierdliwe ale mozna to obejsc przez uziemienie owego zielono- seledynowego kabelka chocby do metalowej obudowy samego radia i problem znika wszystkie funkcje sa aktywne i działają .
Wykrywanie telefonu powiązane z powyższym gets aby telefon został wykryty musisz najpierw urządzenia sparowac a Nie mozesz tego zrobic bo menu telefonu jest nieaktywne do momenty rozwiązania powyższego problemu z uziemieniem powyzszego kabla .
Drugi problem dotyczy użytej karty , karte sformatuj w Fat32 i jeszcze raz nagraj , u mnie pomogło.
Pozdrawiam Emil