Widuję czasem na aukcjach alfy, które w tytule mają opis "elegante", domyślam się, że jest to wersja wyżsa od impression, ale nie bardzo wiem co ona zawiera. Coś wam wiadomo o tej wersji? Jakiś bajerów w niej można się spodziewać?
Widuję czasem na aukcjach alfy, które w tytule mają opis "elegante", domyślam się, że jest to wersja wyżsa od impression, ale nie bardzo wiem co ona zawiera. Coś wam wiadomo o tej wersji? Jakiś bajerów w niej można się spodziewać?
Witaj. Nie było takiej wersji. Jeżeli wystawiający auto pisze teksty typu " Wersja Giugiaro Design", "Elegant" itp, tzn że jest zwykłym handlarzem i pisze pierdoły. Zanae mi wersje wyposażenia to : Impression, Progression, Distinctive, TI ( ale TI to akurat pakiet obejmujący kilka dodatków typu obnizone zawieszenia, koło TI 19", chromowane lusterka itp ). Pozdrawiam
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
Na różnych rynkach wersje mogły się nazywać różnie, ale to określenie coś za bardzo w stronę niemieckiej motoryzacji ciągnie...
Też mi się wydaje, że to mogły być wersje na inne rynki. Na mobile.eu jest kilkadziesiąt takich: http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod/...chEnabled=true.
Stawiam, że to były wersje typu Buisness w Citroenie C5, np. dla przedstawicieli handlowych, gdzie była to praktycznie podstawa, ale miała navi i ksenony.
a ja mam wersję HIGH![]()
A ja mam wersję oznaczoną ELEGANTE/SPORT (EX HIGH). I myślę, że nie jest to wersja dla przedstawicieli handlowych: z navi, grzanymi skórami, Blue&Me, hill holderem, czujnikami deszczu itd, dodatkową nagrzewnicą powietrza, elektr składanymi lusterkami itd. Więc myślę, że jest to jedno z lepszych wyposażeń. Fakt, brak ksenonów..
a ja w ksiazce serwisowej mam wpisane buisnes pro i nie mam bladego pojecia co to oznaczaa wg. eper jest to wersja E4 HIGH. mozecie mi cos powiedziec na ten temat?? dodam ze auto jest z holandii
Ostatnio edytowane przez krosnek ; 30-09-2012 o 09:01