Witam Nie moge otworzyc tylnej klapy bagażnika z guzika w pulpicie w środku? Z pilota działa jednak z guzika w środku nie co moze byc przyczyną ? bezpiecznik chyba nie skoro z pilota można?
Witam Nie moge otworzyc tylnej klapy bagażnika z guzika w pulpicie w środku? Z pilota działa jednak z guzika w środku nie co moze byc przyczyną ? bezpiecznik chyba nie skoro z pilota można?
no bo chyba musisz przestawic w systemie...albo tu albo tu...
U mnie otwiera z pilota i z guzika w podsufitce. Więc nie trzeba wybierać tu albo tu.
Zrób "twardy reset", tzn. odłącz akumulator, odczekaj chwilę, podłącz, poczekaj, aż alfa sie "obudzi" i zobacz. Może pomoże, wszak elektronika/elektryka jest nieprzewidywalna ;-) Ja na starym akumulatorze też miałem przygodę z niemożnościa otwarcia klapy. Pomógł "reset".
też mam ten problem, lecz oddałem auto do mechanika z ASO i czekam na odpowiedź.
Reset powinien pomóc jak najbardziej.
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
Witam, mam ten sam problem. W piątek dopiero odłączę akumulator. Bardzo proszę o odpowiedź, czy to odłączenie coś pomogło.
Czy przypadkiem nie było to efektem "zabawy z ustawieniami", bo jest tam opcja, tylko nie pamiętam, czy wyeliminowanie przycisku, czy pilota z możliwości otwierania bagażnika. Jeśli stało się to nagle, bez Twojej ingerencji, to, jako najmniej inwazyjny, przychylam się do sposobu z chwilowym odłączeniem akumulatora.
no wiem, czytałem teraz instrukcję i rzeczywiście coś jest tam o tym napisane. Jak wrócę do domu, to sprawdzę i dam znać![]()
Hmm znaczy sie zawsze działało mi otwieranie fakt cos tam kiedys przestawilem w komputerze auta w opcjach z on na off czy odwrotnie więc to moze byc przyczyną? hmmm dzieki za odpowiedzifajne forum ogólnie mozna sie dużo rzeczy dowiedziec .