• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tylny zawias TRW. Czy jest lepszy?

Bladyy

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2003r.
Witam. Szykuję się pomału do rozbebeszenia tylnego zawiasu w mojej świeżo nabytej Funci i w związku z tym nasuwa mi się jedno pytanie, a mianowicie: Czy z wahaczami szczególnie tylnymi do AR 166 jest tak samo jak w 156? Sprawdza się tylko TRW na dłuższą metę czy jest może jeszcze jakiś producent godny polecenia? :

Już dawno temu robiłem tylny zawias ale nie czasem masz tam tylko banana w całości do wymiany który i tak nie ma zamienników??? :) reszta to przecież tulejki.
Tak czy siak oczywiście jeżeli priorytetem jest jakość to zawsze TRW. Nie ma co pytać :)

ogolnie polecali mi te banany "Kager" zakładał ktoś? Ktoś by to polecił?

Bylo juz mase razy... banany trw, piony moga byc zamienniki, dolny wahacz duza tuleja tedguma (straszne gowno ale nic innego nie ma) a mala w zwrotnice lemfordera. Cala filozofia.

ok dzieki. Takiej konkretnej odpowiedzi oczekiwałem. Pozdraiam.

Amortyzatory
Powrót