Ja bym obstawiał na żółty przekaźnik znajdujący się za ICSem, znajdziesz go za skórzaną 'wkładką' na lewo od nóg pasażera. Dość łatwo ją wyrwać (przynajmniej u mnie), i tam masz taki zespół przekaźników o różnych kolorach. Zielony, żółty i chyba szary. Wyjmujesz ten żółty,
http://www.forum.alfaholicy.org/attachments/166/11928d1279019587-co_za_przekazniki-huj.jpg
Proszę się nie sugerować nazwą w linku, to nie ja ją dawałem
Przy okazji to w linku jest źle opisane, żółty przekaźnik jest od centralnego zamka, zielony bodajże od kierunkowskazów, szary od oświetlenia wnętrza czerwony podobno dotyczy tylko aut z automatyczną skrzynią biegów
Jak sprawdzić ten przekaźnik? Za cholerę nie wiem, ale wiem, że jak u mnie takie komedie się działy to po wymianie problem znikł... Z drugiej strony jest na tyle drogi, że nie warto go kupować, żeby tylko sprawdzić... Może go wyjąć, rozebrać, osuszyć, spryskać jakimś kontaktem czy czymś? Albo ktoś inny ma pomysł. Z tego co wiem, to Marek(i tutaj chyba data Jego urodzenia, której niestety nie pamiętam

) jest prawdopodobnie najbardziej kumatym chłopakiem z dziedziny elektryki/elektroniki na tym forum, może się udzieli w temacie