Czy podejda do AR 166 alufelgi RONDELLa 18"??

• Autor wątku Autor wątku areks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Rozstaw śrub się zgadza, więc powinno być okiej. 18stki na nasze drogi?? Będziesz musiał baardzo ostrożnie jeździć, kolega 2 tygodnie temu "pęknął" jedną ze swoich, kosztowały ponad 4tysie, a nacieszył sie nimi niecały miesiąc. Tak pozatym to bardzo ładne :wink:

Hey
Nie moglem sie doczekac jutra i zalozylem je dzisiaj.
Musialem dolozyc pierscionki 70,4 na 58,1 i jest wszystko GITES 8)
Zobaczcie i ocencie, dla mnie bombastic :roll: :roll:

marcins737 napisał:
musisz mieć dobre drogi u siebie skoro decydujesz się na osiemnastki :wink:
chyba jednak nie skoro juz sprzedaje :|?:
fele wygladaja super ale nie na nasze drogi :? juz 17'' to daja duzo do myslenia niestety ;//

wyglada xtra...
ale klopot z tym wielki, wiem cos o tym bo moja 166 jest na sport sprezynkach ( sporo obnizona )
wolniutko po dolkach wolniutko...

No niestety juz sa zdjete, bo oponki dosc cienkie tak wiec zamiast w oponki musze teraz w dzidzie inwestowac, takze wrocilem do 16" a te sa NA SPRZEDAZ jakby ktos chcial :mrgreen: :mrgreen:

ja bym chetnie zalozyl :mrgreen: no ale nawet jak by weszly to zaraz bym z nich osemki zrobil na moich drogach

Hehehehhehee
U nas na Dolnym Slasku z drogami nie jest tak zle :mrgreen: :mrgreen:
Generalnie kazde 18"wygladaja GITES no ale...oponki kosztuja sporo sianka :roll: :roll:

no w sumie u nas niektozy sie nie przejmuja ze doly i pocinaja praktycznie na samych felgach :|

A jak jedzie do domu to zciąga opony i jedzie po torach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót