Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No i chyba znalazłem odpowiedź na problem. Migające światła mijania po lewej stronie...wymontuje, sprawdzimy co w trawie piszczy i coś sie powymienia. Coś konkretnego tam się pali w tym zielonym?Przekaznik od zamykania i otwierania znajduje sie pod konsolą środkową od strony pasazera (zółty) czesto pali sie w nim scieżka z powodu przedostawania sie do niego wody(najczęściej z cieknącej nagrzewnicy) to samo dotyczy sterownika monitorowania świateł który sie koło niego znajduje kolor zielony.Ja miałem taki problem ze jak ręcznie zamknałem wszystkie drzwi to otowrzyłem a w przypadku zamykania centralny zamek nie działał wlutowałem scieżke w wspomniany przekaźnik i jest ok
Koledzy,
podaję dokładną lokalizację tych modułów:
- moduł sterownika zamka centralnego M80 to żółta puszka na tunelu środkowym po stronie pasażera pod ICS'em.
- natomiast na półce pod lampą stop jest odbiornik zdalnego sterowania zamkami (i gdy jest alarm to jego uzbrajanie) - moduł M35.
Ta lokalizacja obowiązuje dla wszystkich rodzajów silników dla nadwozia przed FL.
a wie ktoś gdzie jest w wersii po FL ??