Witam wiem, że ten temat był wałkowany wiele razy, przeczytałem chyba kjuz wszystkie posty na ten temat.. Ale potrzebuje pomocy i nie mysle tu o ASO. Próbowałem zdobyć ten kod przez aso lecz po 1,5 miesiąca powiedzieli mi, że odrzucili im zlecenie i żebym podał jeszcze raz numery to puszczą ponownie. Więc puszczają mi już nerwy. Czy znacie kogoś kto mi to odblokuje ics odpłatnie ale żeby był pewniak. Płace dostaje kod i nareszcie mogę słuchać radiaProszę o pomoc pozdrawiam

spróbuj wpisac 4444
uniwersalny code czasem działa.

witam
jestem w stanie pomoc prawie kazdemu kto ma pierwsze modele ICS - model BE 2569,
ICS model BE 2580 - nie jestem w stanie pomoc.
potrzebuje tylko serial number z ICS.
pozdrawiam
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24v LUSSO 2002r /mia Giulia/

nO JA MAM ICS be 2580Znasz/cie kogoś kto może mi pomóc??

Ja swój ICS odblokowałem przez serwis w Gdańsku trwało to niecały tydzień.
Powiem tyle że w wiekszosci tych serwisów to pracują sami (nie chcę tego mówić ale na to wyszło gdyz byłem w kilku takich miejscach) nieudacznicy.
Jak powiedziałem gościowi w serwisie że do odblokowania brali kod właśnie z beckera czyli magnetofonu to mało nie pekł ze śmiechu.
Do odblokowania jest potrzebny nr seryjny z jednostki centralnej czyli z (na 99% masz też) Siemensa.
powodzenia
Ostatnio edytowane przez bergul ; 06-11-2009 o 12:05

"witam
jestem w stanie pomoc prawie kazdemu kto ma pierwsze modele ICS - model BE 2569,
ICS model BE 2580 - nie jestem w stanie pomoc.
potrzebuje tylko serial number z ICS.
pozdrawiam"
mozesz mi wygenerowac kod becker 2569 nr.seri. w5031000 ?
juz kiedys gosc z zagranicznego forum mi go wygenerowal na podstawie seri i dzialal ale sie zgubil

ja również potrafie rozkodowac kazdego icsa z lat 98 i 99. telefon. 667799753

Siemanko panowie.
Mam problem z radiem nie mam kodu ics a na radiu są tylko takie oznaczenia: Siemens MLFB: 5WK 7810 SERIA I NUMER: AR1070035954/06 DATE: 00012108 SW3.70 oraz wygrawerowane następujące liczby pod panelem radia na obudowie ics- a przy wejściu na kasety: 2035 1228.013-285. czy da się na tej podstawie wygenerować kod? czy jest na to wogóle jakiś sposób? bardzo proszę o pomoc i odpowiedź. z góry dziękuję.

.....spróbuj tu tel:667799753 albo gg:9771824 i zapytaj na jakiej zasadzie to robi, ale z tego co wiem potrafi pomóc a cena niższa niż nowy ICS z kodem; 100zł.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki