jak wyjac[wykrecic tylna rolete z polki- wpadla mi tam listwa metalowa zachcialo mi sie uswietnic wyglad teraz brzeczy jak jej zagra..
W bagażniku są chyba dwie śruby które należy wykręcić,następnie zdemontować oparcie kanapy.Wyciągnij również osłony tylnych słupków-ułatwi Ci to wyciągnięcie i ponowne założenie półki.Wyciągaj ją delikatnie aby nie wyrwać uchwytów które są chyba dwa zamocowane na klej do półki i wciśnięte w otwory karoserii.Nie wiem czy bez demontażu półki dostaniesz się do rolety.

no to leze bo mam tam butle 80 z gazem i zakrywa mi wtedy dojscie do srub kanapy(( a tej nie ruszam. wrzuce na dno tej rolety jakies cos wysmarowane butaprenem podciagne i zaczepie rolete zeby jej nie zlapalo i obciekajacy klej z czegoscos usztywni ta listwe aluminiuowa ktora chcialem nakleic na szyne rolety bo farba z niej schodzi. teraz zeskrobalem plaskim srub. i jej pieknie srebrna jak firmowa![]()
W bagażniku Masz dwie śruby od półki-do nich powinieneś dojść.Kanapa natomiast jest przykręcona wewnątrz kabiny,między siedziskiem a oparciem.

o super- dziekuje za informacje
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki