Jest w Krakowie firma GODULA, która robi takie rzeczy.
Oto ich osiągnięcia w wersji 'podstawowej', czyli koszt ok 1000zł
![]()
natomiast jeżeli chodzi o 3.0 V6 to za 1800 zł koni może przybyć z 226 do ok 250 przy momencie 310 Nm bez wzrostu spalania.
Czy ktoś z was ma już coś takiego w takim motorze? A jeżeli tak, to czy było warto?
166 ... potenza e elegante
moj kumpel czipowal tam za ponad 2k skode fabie w dieslu i teraz po kilku miesiacach czeka go kapitalka.... Zastanow sie czy warto

Jak wiadomo takie cuda tylko w Erze![]()
159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita
stąd pytam o opinię - wcale nie chce czipować mojej, bo i tak te 230 kucy wystarcza na nasze drogi.
interesowała mnie tylko opinia na ten temat![]()
stąd pytam o opinię - wcale nie chce czipować mojej, bo i tak te 230 kucy wystarcza na nasze drogi.
interesowała mnie tylko opinia na ten temat![]()
Chipować to mozna silniki turbo z wolnossącymi to nie ma sensu, jest sporo innych rzeczy które mozesz zrobić nie tracąć na trwałości a miec realny przyrost mocy, jesli Ci brakuje w 3.0 V6![]()
Godula prezygotowuje auta do sportu wiec sami Ci doradzą co bedzie najlepsze i najbardziej rozsądne. Jak juz to mozna zrobić polerowanie kanałów dolotowych i wylotowych, strumienice dać w miejsce katalizatora, wkład filtra powietrza sportowy i juz auto bedzie odetkane a efekt wiekszy niż wirus w kompie choc subtelny![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki