Witam,
Właśnie się dowiedziałem że nie ma już szyb przednich z czujnikiem deszczu i zielonym paskiem. Nie ma. Wyszły i nie będzie.
Nie wiecie kto robił te szyby?
Witam,
Właśnie się dowiedziałem że nie ma już szyb przednich z czujnikiem deszczu i zielonym paskiem. Nie ma. Wyszły i nie będzie.
Nie wiecie kto robił te szyby?
U mnie była wymieniana po kamieniu, mam u góry przyciemnianą listwę i czujnik deszczu działa jak trzeba.
Szyba jest firmy Pilkington: http://www.pilkington.com/europe/pol...sh/default.htm
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Dzięki
Drogo?
pzdr
A nie mam pojęcia bo już taką kupiłemMiałem podejrzenie że była bita cała ale na szczęście nie
Jeśli chcesz to mogę Ci napisać co tam jest napisane może po modelu czy nr będzie Ci łatwiej namierzyć.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
JA wymienialem w "auto szyby JAAN"-maja siec w calej polsce i za granica. zaplacilem za te usluge razem z szyba i roczna gwarancja 700zl.(szyba byla z podgrzewaniem i ciemnym paskiem ale bez czujnika deszczu)
wszystko gralo.i mialem jeszcze zajscie drugi raz z kamieniem ,ale pojechalem do nich z tymodpryskiem i mi zrobili tak ze jagby awarji nie bylo.oczywiscie na tej gwarancji
---------- Post dodany o godzinie 18:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:34 ----------
dodam ze teraz tymautem smiga moj brat i nie ma zadnych problemow z ta szyba; (wstawiana byla jakies 2 lata temu)
JAAN we Wrocławiu wyliczył mi szybę atermiczną z pasem i czujnikiem deszczu na 850 zł + 120 zł wymiana. niestety szyba jest tylko w katalogu, fizycznie ponad miesiąc oczekiwania. Jedyna firma jak ma ja od ręki to hurtowania w Bralinie, czekam na jakieś wolne żeby do nich pojechać i wymienić.
http://www.allegro.pl/item1023907810...66_sensor.html
to ja jednak mialem wiecej szczescia.moze to dlatego, ze bylo jakies 2 lata temu, a i jak wczesniej pisalem bez czujnika deszczu ale za to z podgrzewaniem wycieraczek i mialem ja od reki . z zamontowaniem trwalo jakies 3 godziny. bylo to w bialymstoku
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 19-08-2010 o 21:07