J
Jakub1989
Guest
Alfa Code przy przekręceniu stacyjki się nie odbezpiecza jak to usunąć od czego to zależy bo mnie krew zalewa normalnie ;(
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A ja to zrobić ?trzeba zaprogramować kluczyk z karty kodowej kluczyka
Szaleje raz otwiera, raz nie a raz otwiera i od razu zamykaHmm a sprawdzałeś baterię w kluczyku? Może czas wymienić? Centralny z pilota działa?
A ja dzis u siebie zagladalem do bezpieczników i widze ze pod kierownicą wisi jakas biala nie podłączona kostka. Podpiąłem ją do tej czarnej puszki z zielona naklejką i patrze co sie mi poprawia tutaj po przekreceniu kluczyka zapalilo sie CODE.( wczesniej nie zapalalo sie) Odpalilem auto i CODE nie gasnie. Troche sie wystraszylem i spowrotem odpiąłem tą bialą kostke zeby odpalało bez zadnych napisów CODE
![]()