Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
mało! ja wsadzam w dolne wahacze PU i jak mi zacznie tancowac to wuj bedzie wiedzial od czego to... Najdziwniejsza byla ta sruba od belki. Podgrzewalem ja, lalem wd40, mlotkiem pukalem, walczylem z nia udarem z 10minut. i ladnie jej sie peklo. w sumie i tak bym ja urwal, byla jak zaspawana.Napisałem o nich uprzedzając, bo jak to bywa, jak zawias wytargany w całości, to różne cuda mogą wyjść jak to w alfie
No i stało sie. Srube którą chcialem dokrecic szlag trafil. Ulamala sie na gwincie. W podłodze zostało ok 1cm gwintu. Także musze opuscic belke i to jakos ogarnac...
śruby na klucz 15mm i skok 1.25
M9 chyba ja sie ma tych numeracjach nie znam. Zerknij se w necie jakie M misi byc pod klucz 15
Ja sie nad tym tak nie zastanawialem i nie dumalem
Kurcze kupowałem już M6, M8, M10 i ostatnio M14 x 1,5 i nie są to groszowe sprawy ceny zaczynają się od 100zł - chyba że myślimy o innych tulejach.Kup sobie kilka takich tuleje w roznych rozmiarach to są groszowe sprawy i dopasujesz jaka potrzebujesz
A ja zawsze używam wielkości gwint "M" i skoku - tak jak pisałem różnie bywa z wielkością klucza w stosunku do gwintów.Ja sie nie posługuje tymi wielkościami M nigdy.