• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Jaki interfejs i program 2.0 TS

A

Andi-166

Guest
Witajcie, jaki program szukać w necie i jaki kabelek kupić z USB, aby zrobić diagnostykę i wykasować błąd poduszki? Notebook z VISTA.

Model auta to: Alfa Romeo 166 2.0 TS 16V - ma 155 KM rok. produkcji 1999

Dzięki za odpowiedzi

oba interface'y różnią się tylko tym, że w tej droższej aukcji jest więcej kabli, a co za tym idzie można się podpiąć do większej ilości samochodów, do AR 166 wystarczy kabelek z drugiej aukcji

czym różni się wyżej podany zestaw od tego??
http://allegro.pl/interfejs-fiat-alfa-romeo-lancia-airbag-abs-silnik-i1428880621.html

poza tym że są 3 kabelki a nie 1.

Ten kablem jest typowy do 166 a na tej aukcji co podałem ja jest przejściówka do starszych typów Alf i dodatkowy kabel do innych marek samochodów.
Jak ktoś chce kabel tylko do 166 to polecam ten tańszy, a jak ktoś zamierza zmienić kiedyś auto lub zrobić komuś przysługę w innej alfie to polecam droższy zestaw.

ten od viakena niebieski sprawdzony dobra oferta sam go nabyłem i jest gitara w połączeniu z FES albo AlfaDiag piękna sprawa

jak cos to mam plik pdf który obrazuje na schemacie gdzie jest złącze diagnostyczne, znajduje się z prawej strony kierownicy :)

oba mają polskie menu, gniazdo jest w skrzynce pod kierownicą nad bezpiecznikami zakryty zaślepką trapezową. Kolega leszekbodzio pare postów wyżej napisał że go używa, a ma ten sam silnik co Ty

Ostatnia edycja:
Dziękuję Dawid. Bezpieczniki są na lewo pod kierownicą. Otwiera się taka klapa. To o te chodzi? I to gniazdo ma taki kształt jak ten kabel z allegro? Dziękuję.

Amortyzatory
Powrót