witam. Poszukuję instrukcji w języku polskim do ICS-a, najlepiej skany.. Z góry wielkie dzięki pzdr
witam. Poszukuję instrukcji w języku polskim do ICS-a, najlepiej skany.. Z góry wielkie dzięki pzdr
Ja również szukam. Ma ktoś może w wersji elektronicznej?
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Mam taką instrukcję ale w postaci papierowej ( książeczka) nie mam za bardzo możliwości zeskanowania jej - jeżeli ktoś się podejmie tego mogę użyczyć tzn wyślę a po zeskanowaniu zostanie do mnie odesłana. A może ktoś z Olsztyna lub okolic się podejmie tego to nie trzeba będzie wysyłać.
Poniżej zamieszczam linka do instrukcji obsługi do Alfa Romeo 166 po polsku (dzięki uprzejmości Matt21):
Instrukcja obsługi
Z czasem będę umieszczał w tym miejscu również inne materiały do tego auta.
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Napisał ozzy
..tylko,że tu jest instrukcja obsługi samochodu a nie ICS-a.. a tak jak w temacie potrzebny jest ICS![]()
Tam w środku jest również do ICS'a. Wydrukuj sobie tylko te strony z ICS'em i masz tylko do ICS'a :mrgreen:Napisał barcik
przejrzałem tam wszystko i żadnego ICS-a nie widzę..do ICS-a była oddzielna książeczka i właśnie o to mi chodziNapisał ozzy
![]()
Masz rację... rzeczywiście jest jak mówisz. Nie mam instrukcji po polsku :cry:
Kolega barcik zdaje się ma już kopię instrukcji do ICS.
Wydaje mi sie, że gdzieś (na innym forum) wrzucał linka do niej. Nie ściągnąłem od razu a teraz nie mogę znaleźć.
Mam prośbę do kolegi o podzielenie się również tutaj.
Pozdrawiam