• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zmieniarka MP3

Paazik

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159
Witam! Jestem po testach. Podłączone, działa lux!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- jakość dźwięku Super!
- przewijanie super (widoczne na filmie - końcówka)
- 6 płyt po 99 utworów, wybieranych numerycznymi klawiszami
- na wideo jakość mp3 320 kb/s
- zapamiętuje dokładny czas piosenki po wyłączeniu

Ogólnie jest Rewolucja Panowie!

Mam zmieniareczkę na testy. Jutro nowe Video!

No i lux , jaka cena gdzie mozna kupic i moze jakas fotka pogladaowa :D

Jutro, jutro wszystko będzie i fotka i więcej info, dzisiaj padam z nóg bo 80 km jechał po sprzęcik. Pozdr

Ja tylko powiem: A nie mówiłem! xD
Cieszę się waszym szczęściem bo sam go codziennie doświadczam słuchając mp3 na oryginalnym radyjku z xcarlinkiem ;)

Ciekawe czy teraz loudlink spadnie z ceną ;)

W końcu:) Nie lepszym pomysłem byłby np. rabat na jakieś hasło dla klubowiczów, bo to rozsyłać itp to też dla kogoś problem itp a może nie wielka różnica w cenie by była...

Nooo rewelka, czekamy na więcej szczegółów i ceny:)

Chciałbym zobaczyć miny tych co uparcie twierdzili, że tylko i wyłącznie Loudlink ;-D

A więc tak, fotki porobię po 16 jak wyjdę z pracy. Na razie sprzęt spisuje się lux. Tylko muszę je przetestować pod każdym kątem, aby potem nie było problemu. Fajne jest to, że po włączeniu radia zaczyna od tej samej chwili piosenkę w której wyłączyliśmy. Po 16 trochę fotek, jakiś filmik itp. Dzisiaj może uda mi się przetestować go dogłębnie :D. Pozdr Po testach będziemy zamawiać i uzgadniać cenę.

Ps. Dużym plusem dla osób które nie mają kabelka, jest to, że urządzenie ma własny, a więc tak naprawdę Plug&Play.

Ostatnia edycja:
Po testach będziemy zamawiać i uzgadniać cenę.

Może napisz chociaż jak to się nazywa bo do czasu zakończenia Twoich testó niektórzy moga sie dorobić nadciśnienia tętniczego a później przerostu mięśnia sercowego itp...:)

Jestem w szoku :) czyli jednak jeszcze komus zalezy na wlascicielach 166 :D Wielkie poklony dla Ciebie Paazik za pomoc.

Może napisz chociaż jak to się nazywa bo do czasu zakończenia Twoich testó niektórzy moga sie dorobić nadciśnienia tętniczego a później przerostu mięśnia sercowego itp...:)

Tu masz link http://www.audiostrada.pl/htm/1.htm , tyle że ja bym poczekał z tego względu iż może uda się wytargować niższą cenę niż 377 pln. Zresztą po co czekać na koniec testów z negocjacją ceny.

Kurde, ja też nie wierzyłem że ktoś to w końcu zbuduje. Zresztą od lat jestem szczęśliwym użytkownikiem Loudlinka. No no, Szerszeń, donieś Arniemu niech knuje jakieś extension packi do Loudlinka, czytnik USB albo blutufa, bo tu kurde konkurencja nie śpi :).
P.S. Z bajerów w tej Audiostradzie ciekawi mnie opcja "głosowe komunikaty w języku polskim o otwieranych katalogach"...

No Paazik to żeś zrobił dobrze posiadaczom 166:) Super:)

Amortyzatory
Powrót