Pisząc lepsze właśnie miałem na myśli kompaktową zabudowę, samopoziomowanie, spryskiwacze są bardzo ważne bo światła inaczej świecą przy czystej i przy brudnej lampie, no i świadomość, że się nie nagina przepisów też jest dla mnie ważna
A możesz podać gdzie regenerują odbłyśniki w takiej cenie i czy wysyła się całe lampy czy trzeba je rozebrać??

I jestem po regeneracji i czyszczeniu reflektorów (odpuściłem tylko polerkę klosza). I potwierdzę to co pisałem wcześniej. To że 166 fabrycznie ma liche światła to mit. Niedowiarków zapraszam do siebie po zmroku na porównanie oświetlenia z innymi niby lepszymiPo samej obdukcji w dzień widać że dostały drugą młodość.
ja już w jednej zrobiłem regenerację i przed autem jest BIAŁO
teraz akcja w drugiej belli
WSZYSTKO NA TEMAT LPG - przeczytaj - nie ważne czy jestes zwolennikiem czy przeciwnikiem instalacji LPG
http://rapidshare.com/files/62453190...m_-_A.Sowa.pdf
Zastanawiam się nad regeneracją i stąd parę pytań. Zakładam ze szkło przednie wypoleruję bez problemów. Problem będzie jednak z wnętrzem lampy. Czy to prawda że wysyła się tylko same soczewki i odbłyśniki, czy można całą lampę wysłać i oni ją sami rozklejają? Ile taka przyjemność kosztuje?
Propo stosowania HID XENON w lampach przystosowanych do żarówek H7 - Nie wspominając o spryskiwaczach i samopoziomowaniu chciałbym zauważyć ze w lampach przystosowanych do xen jet INNA SOCZEWKA !!!
Montując HID`y oślepia się innych kierowców ponieważ linia światła ma inne odcięcie. W zwykłych soczewkach linia światła patrząc od lewej strony jest pozioma i w połowie zagina się w górę o jakieś 40 stopni. W lamach xen jest jeszcze drugie odcięcie powodując to że linia z powrotem wraca do poziomu
niech zyja idioci którzy pala sprzegło myślać ze palą gume
http://www.forum.alfaholicy.net/topi...46-vt12877.htm

Wlasnie klosz jest najtrudniej. Ja sie poddalem. Reszta to barszcz. Ja sam wszystko zrobilem tylko odblysniki oddalem. 40zl/szt.
A jezeli chodzi o soczewki do H7 i ksenon to skad to wyczarowales??? Jakies dowody? Soczewki sa te same, przyslony tez....

W weekend sprawdze info dotyczące soczewek, bo akurat po przeróbce lamp mam i zwykłe soczewki i do ksenonów.
There are many cars on a market today for people who want to be sensible. Alfa is rare because it's for people who don't.

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki