• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gumy drążka stabilizatora tył - od czego pasują?

grosii

Nowy
Auto
AR33 1.5, AR33 1.7, 146 1.7 16v, 156 1.6TS, AR 166 2.4, 166 FL 2.4 jest 159 2.4 TI, Giulietta QV
jak w temacie, od czego pasuja gumy na tylny drążek stabilizatora??? wiem ze kiedys kupowałem chyba od pandy ale z którego roku i wersja jaka to nie pamietam:(

Ja wymieniałem gumy w tamtym tygodniu i powiem tylko że dostęp nie jest z byt dobry i bez opuszczania belki się nie da ponieważ śruby są odkręcane od góry a nie od dołu jakby mogło się wydawać po nakrętkach. Ja kupiłem z allegro; 36zł razem z przesyłką. Jak na razie to nie mogę nic powiedzieć poza tym że nie skrzypią i wyglądają na porządne.

gumy do 166 na tył robi TED-GUM. Ja u siebie wymieniłem 1.5 r temu i jest OK

ja nie chce zamawiac na allegro bo mi sie nie chce:) dostep do czesci mam bo pracuje na warsztacie:) tylko od jakiej pandy zamawialem to nie pamietam:( ale wiem ze byly jak oryginalne:D

potrzebuje obejmy gumy drążka stabilizatora.
Wie ktoś gdzie takie coś można dostać albo od czego pasuje??
W serwisie nie ma takiej części jako pojedynczego elementu, a jedynie cały kompletny stabilizator.

Pozdrawiam

ten ted-gum to lipa ktoś pisał w innym poście że jest różna kalibracja tych samych elementów. Trzeba unikać niepewnych tematów

Pod linkiem który podałem jest IMPREGOM - tani może nie jest ale to oryginał dla AR 166.

Amortyzatory
Powrót