To wirnik wygląda podobnie. Ja tam nie miałem problemu z tymi płytkami. Wypadły mi prawie wszystkie jak obróciłem korpus

a jakie miałeś przed regeneracją objawy?
Płytki wirnika z jednej strony są zaokrąglone, to ta strona idzie na zewnątrz wirnika i chodzi po stalowej owalnej bieżni (sam regenerowałem pompę do 2.0TS w pompie V6 jest identycznie)
Uszkodzeniu ulega powierzchnia boczna tego dekla zewnętrznego, gdy widać na niej ślady wytarcia od ścianek bocznych płytek.
Gdy ślady są niewielkie można ten dekielek próbować przeszlifować papierem ściernym 1200 1500.
Ja to robiłem na mokro na tafli szklanej (korzystałem z płyty ceramicznej kuchennej), bardzo delikatnie ruchami okrężnymi (materiał dekla jest jak korpusu bardzo miękki).
Docierałem do chwili aż zniknęły ślady po pracy łopatek.
Oczywiście przy składaniu zachować czystość by nic się nie dostało.
Zalałem potem olejem by czasem nie uruchomić na sucho.
Pompa przed tym zabiegiem "wyła" na zimno, po zabiegu chodzi do dziś ok. 1 rok i jest na razie O.K.
Jeszcze raz podkreślam jest to możliwe tylko w przypadku gdy płytki wirnika i bieżnia wewnętrzna nie noszą żadnych śladów zużycia natomiast są ślady na tym deklu ale bardzo małe.
Tym, że płytki wirnika wyleciały to mały problem jak napisałem ważne jest by powkładane były do wirnika zaokrągloną stroną na zewnątrz.
To nic nie kosztuje i można spróbować.
Niestety w mojej V6 po rozebraniu okazało się że są wyraźne rysy i ta opisana metoda nic nie da.
Pozdrawiam