Gleba widzę będziedospawywałeś ? opowiadaj
![]()
Gleba widzę będziedospawywałeś ? opowiadaj
![]()
Pwr pełen szacunek wygląda to bardzo ładnie. Z gleba na takim parapecie musi być kozacko. nie ma innej opcji! tylko że trzeba by je pomalować jakimś srebrem itp żeby przyciągały uwagę.
Jak dobrze że są na tym forum jeszcze zakreceni ludzie którzy nie boją się eksperymentów z felgami bo coraz więcej tu agro alfistow których mody polegają na wsadzaniu tlumikow od żuka i wywalaniu sprężarek klimy. Panowie mellow i pwr ZACNIE.
![]()
[C
A coś więcej o tych felgach ? kto Ci je robił ? jak Ty to jak ? bardzo mi sie podoba ten pomysł.
Poszerzany stalak w 166? tego jeszcze nie widziałem. Powiem, że jestem ciekaw efektu jak będzie widać całą furkę. Po zdjęciu widze, że może być problem z przycierką w końcu zawieszenie tylne jest co tu dużo gadać kanapowate i miękkie a tam dość szeroko ta fela wystaje. Do tego jeszcze nadkola, do których ciężko dobrać fele na równo chyba, że zaklepiemy je od środka ale to trąci drutem. Czekam na rozwój projektu
- - - Updated - - -
wie ktoś może czy OZ ZAGATO były z rozstawem 5x108? Przymierzam się do nich od jakiegoś czasu ale ciężko znaleźć jakiekolwiek a co dopiero 5x108 o ile w ogóle były. Jakoś nie widzi mi się dystans i dodatkowe kilogramy na kołach
Ja je robiłem, zajmuję się m.in. takimi rzeczami, jest jeszcze plan na lato ale zobaczymy co z tego wyjdzie, ciągły brak czasu nie sprzyja pracami nad własnym autem. Szczególnie, że jest jeszcze jedna "włoska" zabawka do utrzymania
@dawidmk7 - przy tej feldze i glebie tak jak na zdjęciach był by problem. Felgi robiłem jak miałem inne ustawienie pochylenia tylnych kól, musiałem troszkę je wyprostować bo za szybko zjadało opony. Aktualnie mam 1`24" i felga przydała by się o cal węższa. Jak znajdę czas żeby je odmalować i założę, to będę się zastanawiał - albo odrobinę pochylę koła tak żeby zostawić parapet albo zrobie jeszcze 2 węższe.
@masa625 - kolor mam już wymieszanyNie będą jasne - chociaż długo zastanawiałem się właśnie nad srebrnym. Decyzja padła na kolor z palety RAL 7021.
....
Ostatnio edytowane przez pwr79 ; 06-03-2014 o 00:18
O Boże!!! Dla mnie tragedia.
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva